Haberler

Gülen Yüzlerde Turnuva Coşkusu

Büyükşehir Eğitim Faaliyetleri'ne bağlı olarak çalışmalarını yürüten Gülen Yüzler Projesi'nde eğitim gören 5, 6, 7, 8 ve 9.sınıflardaki öğrenciler arasında düzenlenen geleneksel futbol turnuvası, ödül töreni ile son buldu.

Büyükşehir Eğitim Faaliyetleri'ne bağlı olarak çalışmalarını yürüten Gülen Yüzler Projesi'nde eğitim gören 5, 6, 7, 8 ve 9. sınıflardaki öğrenciler arasında düzenlenen geleneksel futbol turnuvası, ödül töreni ile son buldu.

Öğrencilerin sosyo-kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvaya yaklaşık bin öğrenci katıldı. Oldukça çekişmeli maçlara sahne olan turnuva sonunda

birinci olan takımlara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Yeşil Mahalle Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ödül törenine katılan Büyükşehir Eğitim Faaliyetleri Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, turnuvada başarılı olan öğrencileri tebrik ederek şöyle konuştu:

"Büyükşehir Belediyesi olarak Gülen Yüzler Sosyal Projesi çerçevesinde değişik mahallelerimizde gençlerimizin hem sağlıklı bir şekilde spor faaliyetleri yapmaları hem de sağlıklı bir nesil olmaları doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Bir taraftan da onların çok daha donanımlı, eğitimli bir birey olmaları için önemli bir sosyal projeyi sürdürüyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize bir halı saha turnuvası düzenledik ve bu sosyal proje içerisinde yer alan çocuklarımız kendi aralarında takımlar oluşturdular. Bu grupların turnuvaları sonuçlandı. Gençlerimizin, spor ve eğitim hayatının içerisinde çok daha sağlıklı, donanımlı ve aydın bir nesil olarak yetişmeleri doğrultusunda biz üzerimize düşeni yapmış oluyoruz. Onlar da bu noktada çok önemli mesafeler alıyorlar. Bu durum bizleri fevkalade mutlu ediyor."

Turnuvada 5. sınıflarda

Belsin, 6. sınıflarda

Belsin, 7. sınıflarda Yeşil Mahalle, 8. sınıflarda Ziya Gökalp SBS takımları birinci olurken 9. sınıflarda ise Argıncık Şubesi birinciliği elde etti. Birinci olan ekipler, eşofman takımı

ile ödüllendirildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title