Haberler

Gülen Yüzler, Deniz Yıldızı Projesi

Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen "Yerel Yönetimler ve Gençlik Konulu Proje Yarışması"nda kazanılan birincilik ödülünü, "Gülen Yüzler, Deniz Yıldızı Projesi' yöneticilerine teslim etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen "Yerel Yönetimler ve Gençlik Konulu Proje Yarışması"nda kazanılan birincilik ödülünü, "Gülen Yüzler, Deniz Yıldızı Projesi' yöneticilerine teslim etti.

Kıranardı Kent Ormanı Şelale Restoran'da gerçekleştirilen ödül teslimi programına, Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan üst düzey yöneticilerin yanı sıra, daire başkanları, müdürler, Gülen Yüzler Deniz Yıldızı Projesi öğretmenleri ve bu projede eğitim gören öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Başkan Özhaseki, projede emeği geçenlere teşekkür ederek, "Şimdiye kadar onlarca ödül aldık, onlarca birinciliklerimiz oldu ama bu ödül bizim için ayrı bir yere sahip" dedi.

Kayseri'yi bir cazibe merkezi haline getirebilmek için gece-gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Özhaseki, şöyle devam etti:

"Kayseri'de bir taraftan altyapı ile uğraşıyor, bir taraftan ise şehrimizi geleceğe taşıyacak dev eserler üzerinde çalışıyoruz. Şehrimizi büyütecek, çevrenin merkezi haline getirecek işlere imza atmaya gayret ediyoruz. Yaptığımız bu işlerin dönem dönem başkaları tarafından fark edilmesi de bizi oldukça memnun ediyor. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehirler arasında yapılan bir yarışmada Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bir projede birinci oldu. Bu ödül bizim için son derece anlamlı ve önemli bir ödül. Çünkü geri bölgelerimizde, muhtaç çocuklarımızla ilgili çalışmalarımızı içeren bir projeydi bu ve bu projemiz ödüllendirildi. Bu çocuklarımızın gerek eğitimleri ile gerekse de ailelerindeki bir takım sorunlarla yakından ilgileniyoruz. İşte adını 'Gülen Yüzler Deniz Yıldızı' şeklinde koyduğumuz bu proje ile ödül aldık. "

Özhaseki, proje sayesinde binlerce öğrenciye ulaştıklarını vurgulayarak,

"Böyle anlamlı bir proje ile sayın Başbakanımızın elinden birincilik ödülünü almak, bizi oldukça gururlandırdı. Ben bu ödülü bu projeye emek veren arkadaşlara teslim etmek istiyorum. Çünkü onların hak ettiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Başkan Özhaseki, konuşmasının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı birincilik ödülünü, Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu'na teslim etti.

Projede emeği geçen eğitmenlere ve Gülen Yüzler Deniz Yıldızı öğrencilerine de çeşitli hediyeler veren Başkan Özhaseki, başarılarının devamını beklediklerini de sözlerine ekledi.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title