Haberler

Güle Güle Kaptan

F.bahçe Taraftarı Köln ile Anlaşan Kaptanını Bağrına Bastı. Ayakta Alkışlanan Tecrübeli Futbolcu Duygusal Anlar Yaşarken, 6 Yıldır Giydiği Sarı Lacivertli Formayı Son Kez Terletti.

F.Bahçe taraftarı Köln ile anlaşan kaptanını bağrına bastı. Ayakta alkışlanan tecrübeli futbolcu duygusal anlar yaşarken, 6 yıldır giydiği sarı lacivertli formayı son kez terletti.

ÜMİT Özat, Fenerbahçe'ye gözyaşlarıyla veda etti. Önümüzdeki sezon için eski hocası Daum'un çalıştırdığı Köln ile anlaşan ve Almanya'nın yolunu tutacak olan tecrübeli futbolcu, Şükrü Saracoğlu Stadı'na son kez çıktı. Şampiyonluk kupasını havaya kaldıran Ümit, maçta da bu sezon ligdeki ilk golünü atarak camiasıyla muhteşem bir şekilde vedalaştı.

6 yıldır başarıyla giydiği sarı lacivertli formayı son kez terleten ve 4. kez şampiyonluk sevinci tadan Ümit Özat, duygusal anlar yaşadı. Kupa töreni sonrası sahaya adım attığında tribünler hep bir ağızdan, "Bu taraftar, seninle gurur duyuyor. Büyük kaptan" diye tempo tuttu. Sarı lacivertli taraftarların uzun süre ayakta alkışladığı kaptan, büyük sevgi karşısında gözyaşlarına engel olamadı ve tribünleri selamlarken, hüngür hüngür ağladı. Takım arkadaşları da kaptanı öpüp, omuzlarına alarak havaya fırlattılar.

Adam gibi gidiyorum

Fenerbahçe'ye adam gibi gelip, adam gibi hizmet ederek, adam gibi ayrıldığını söyleyen Ümit Özat, şöyle konuştu: "Kimseye kırgın değilim. 100. yılda takım kaptanı olarak bu şerefi yaşamaktan çok mutluyum. Köln'e hedeflerim doğrultusunda gidiyorum. Aileme çok şey borçluyum. Zor günlerimde hep yanımda oldular. Amacım, Türk futboluna bir tuğla koyabilmek.Fenerbahçe camiasına bana gösterdikleri vefa için teşekkür ediyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title