Haberler

Gülben Ergen, Yeni Sevgilisi Emre Irmak'la İlk Kez Birlikte Görüntülendi

Güncelleme:

Yeni şarkısının heyecanını yaşayan Gülben Ergen, önceki akşam Ulus'ta 2 aydır aşk yaşadığı Emre Irmak'la ilk kez görüntülendi.

Başarılı şarkıcı Gülben Ergen, 'Müsaadenle' adlı şarkısıyla müzik piyasasına hızlı bir dönüş yaptı. İş hayatındaki başarılarının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Ergen, önceki akşam yeni sevgilisyle ilk kez görüntülendi.

YAN YANA GÖRÜNTÜLENDİLER

Geçtiğimiz eylül ayında Burak Törer'le olan birlikteliğini sonlandıran Gülben Ergen, kısa sürenin ardından müzisyen Emre Irmak ile aşk yaşamaya başladı. Çift, önceki akşam ilk kez birlikte görüntülendi. Aynı araca binen ikili, gazetecilere tekrar yakalanmamak için hızlıca evlerinin yolunu tuttu

Gülben Ergen, Yeni Sevgilisi Emre Irmak'la İlk Kez Birlikte Görüntülendi

KOŞAR ADIMLARLA UZAKLAŞTILAR

Habertürk'ten yer alan habere göre; Ulus'ta bulunan bir mekanda akşam yemeği yiyen çiftten Gülben Ergen'in keyifsiz halleri dikkatlerden kaçmadı. İkili, çıkışta kapıda gazetecilerin olduğunu öğrenince koşar adımlarla araca yöneldi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan çift, hızlıca evlerinin yolunu tuttu.

Gülben Ergen, Yeni Sevgilisi Emre Irmak'la İlk Kez Birlikte Görüntülendi

Kaynak: Magazin

Gülben Ergen Ulus Haberler

500

Yorumlar (26)

...:

kendi kendini bitirdi bu kadın baktıkı sanat camıasında ısler ıstedıgı gıbı gıtmıyo takıldıklarının parasını yemek zorunda kalıyo herlde 3 tane cocugun var bıraz onlarla ılgılen ana gıbı davran 18 yasında bı ergen gıbı sureklı sevgılı degıstırme kac yasında kadın olmussun artık ınsanların gozunden de dustun. . .

18
1
yanıtYanıtla
Ekrem İmamoğlu:

bu kadın artık çok yaşlı geliyor gözüme

16
3
yanıtYanıtla
Hayriye:

Gereksiz varlıklar.

18
0
yanıtYanıtla
İzmir’li İsmet:

Aynen.

yanıt6
yanıt0
YETMİŞÜÇ:

DÜRBÜNLÜ çok boş ve gereksiz olduğun ortaya çıktı. Değişik adlarla kendin yazıp yine kendin cevaplıyorsun yakışmadı sana ne olursa olsun hep kendin ol.

yanıt1
yanıt0
KARABATAK:

DÜRBÜNLÜ sonra BİGÜL TEYZE diye yazarsın. seni sahteci

yanıt0
yanıt0
Jean Leon:

kesin yeni albümü çıkmıştır

16
1
yanıtYanıtla
,.-.,:

gecmisi ne ise gelecegide ayni bazi insanlar gecmisini aliskanliklarini terk edemiyor yillar sonra bile cocuklarina ve toplum ahlakina uygun yasama onlara bir sey ifade etmiyor.

16
0
yanıtYanıtla
AAAAAAAAAAAAAAAAAA:

BU KADINDA ÇORAP DEĞİŞTİRİR GİBİ SEVGİLİ DEĞİŞTİRİYOR. . . . . .

15
0
yanıtYanıtla
cacık:

olum bu kaçıncı adam oldu yuhh bee

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title