Haberler

Gülben Ergen: Yazmaya Devam Et Ahmet Hakan!

Güncelleme:

Ergen, Ahmet Hakan'a yapılan saldırı için Twitter'dan, "Yazmaya devam et Ahmet Hakan. Okurların çığ gibi büyüyüp, sözlerinin gücü ve anlamı daha da perçinleşecek." yazdı.

Dün gece CNN Türk'de yayınlanan 'Tarafsız bölge' programından çıktıktan sonra, Teşvikiye'deki evinin önünde saldırıya uğrayan ve hastaneye kaldırılan Ahmet Hakan'a sosyal medyadan birçok ünlü isimden destek ve geçmiş olsun mesajları geldi.

ÜNLÜLERDEN DESTEK GELDİ

Evinin önünde saldırıya uğrayan ve hastaneye kaldırılan Ahmet Hakan'a sosyal medyadan birçok ünlü isimden destek ve geçmiş olsun mesajı geldi.

İşte o paylaşımlar...

Ece Erken: Ahmet Hakan'a yapılan iğrenç saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hürriyet'e yapılan saldırıya sessiz kalınmamalıydı. Devamı geliyor işte! İster sev ister sevme kaleme karşı sopayı hiçbir Allah'ın kulu savunmamalı. Türkiye bir hukuk devleti umarım sorumlular çok yakında yakalanır ve cezalarını çeker.

Elif Şafak: Ahmet Hakan'a yönelik saldırıyı kınıyorum, büyük geçmiş olsun; bu şiddet bütün basına, ifade özgürlügüne, demokrasiye karşı artık Türkiye'de eleştirel düşünmek, gazetecilik yapmak imkansız hale geldi. Korku, şiddet, öfkenin hakim olduğu yerde demokrasi yoktur.

Fazıl Say: Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı okudum ,üzgünüm, kızgınım. Geçmiş olsun dileklerimle. Özgür düşünce kısıtlanamayacaktır!

Gülse Birsel: Evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğrayan ve vücudunda kırıklar bulunan Ahmet Hakan'a büyük geçmiş olsun.

Can Dündar: Ahmet Hakan'a geçmiş olsun diyorum. Yakalanacaklar kim olursa olsun, hedef gösterenler, tehdit edenler, emir verenler belli. Son çırpınışları.. "İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hâlâ hayattasın." diyen Cem Küçük, Ahmet Hakan'a saldırının ilk şüphelisidir.

İrfan Değirmenci: Ahmet Hakan'a saldırı geldiğimiz son nokta! Çok büyük geçmiş olsun.

Gülben Ergen : Yazmaya devam et Ahmet Hakan okurların çığ gibi büyüyüp, yayınların daha da izlenir olacak. Sözlerinin gücü ve anlamı daha da perçinleşecek...

Bedri Baykam: Alçakların pusu kurup saldırdığı Ahmet Hakan'a yapılanlar, malum kadroların Türkiye demokrasisine ağır bir darbesidir. Faillerin hepsi bellidir. Ahmet Hakan'a saldıranlar, saldırtanlar, onu tehdit edenler, Türkiye'de hukuk devleti ve demokrasiyi reddeden malum yobaz kadrolardır.

Atilla Taş: Hakan'a yapılan saldırı hepimize yapılmıştır. 3-5 magandayla doğruları susturup, korkutacağını sananlar avuçlarını yalasınlar!

Selçuk Dereli: Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınıyorum.

Cem Davran: Şiddet her yanda, cehaletle kol kola. Allah korusun hem de hepimizi. Büyük geçmiş olsun, sağlıklar dilerim.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Gülben Ergen Türkiye Twitter Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

melek:

bu kadın her taşın altından çıkmasa şaşardım gündemde ne varsa onunla ilgili yorum yapıyor erhan çelikle evlenince kadın duyarlı oldu nedense

17
48
yanıtYanıtla
karamanli sibel:

Akp en iyisidir canlarim

33
17
yanıtYanıtla
Kürt ahmet:

Bu ne ahmet hakanmış arkadaş günlük bu ülkede şehitlerimiz ölüyor bu ünlü ünsüz bu şehitlerin sayesinde ahkam kesiliyor bir çift laf şehitler için niçin söylemiyorlar bu banane ahmetmi mehmetmi kime ve bu ülkeye nekadar faydası var belki araştırısanız askerlik bile yapmamıştır

32
1
yanıtYanıtla
Önder mert:

Gezilere bakarmısınız amanda aman birbirlerini desteklerlermişş......

21
8
yanıtYanıtla
Han:

Gülben Mülben bunlarin neredeyse hepsi gezici takimi Batiya sirin gözükmek icin her role girerler

16
13
yanıtYanıtla
mevlüt dalkılıç:

Ahmet Hakan kendini dövdürüp gündem yapacak kadar ilkesizdir.

19
9
yanıtYanıtla
taaa anla işte:

sana mevlüt ismimini verenin

yanıt4
yanıt10
Dadaş:

Tamam yapılan yanlış kıme yapılırsa yapılsın yanlış ama Gülben hanım nıye kışkırtıyor karıştırıyor yobazlık yapıyor Ayrımcılık yapıp karıştırmasın

15
13
yanıtYanıtla
34Mobil-ANDROID:

yağcı gülben

24
3
yanıtYanıtla
1453:

iyi olmuş az bile yapmışlar. . . . aydın doğanın kalem tetikçileri tek tek deşifre oldukça bu olaylar devam eder. . . ruhunu medyaya satıp vatan hainliğine özenenlerin vay haline. . . tarihe utançla yazılacaksınız. . belkide kendi yaptırmıştır madur edebiyatı. . neden olmasın. . .

19
5
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title