Haberler

Gülben Ergen, Vücudunun Sınırlarını Zorladı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, spor yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ergen, vücudunun sınırlarını zorladı.

Instagram hesabından spor yaptığı anları takipçileriyle paylaşan Gülben Ergen, vücudunun sınırlarını zorladı.

Gülben Ergen, Vücudunun Sınırlarını Zorladı

TAKİPÇİLERİ MOTİVE ETTİ

Kış aylarında olmamıza rağmen sporunu aksatmayan Gülben Ergen, devam ettiği bir pilates salonunda çalışırken çekilmiş fotoğrafıyla vücudunun sınırlarını zorladı. Yaptığı zor hareketten anlaşıldığı kadarıyla aletli pilateste işi ilerlettiği belli olan Gülben Ergen, takipçilerinden de çok sayıda motive edici mesaj aldı. Ergen'in bir takipçisi paylaşıma, "Gülben hanım ne kadar esneksiniz sizi tebrik ediyorum." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Çocuk doğurmanıza rağmen sporcu kişiliğinizle göz kamaştırıyorsunuz." yorumunu yaptı.

Gülben Ergen, Vücudunun Sınırlarını Zorladı

Gülben Ergen, Vücudunun Sınırlarını Zorladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (83)

KİM O:

Ne ilimde ne bilimde ne icraatta ne fende ne edebiyatta nede insanlıkta olmayan devamlı insanlığa beş kuruşluk faydası olmayan din ticareti yapan gavurun icadıyla yobazlar yine işbaşında

11
50
yanıtYanıtla
ZIRTO:

yobaza bak yobaza hem batının beşyüz sene gerisinde hala arrabın peşinde hem suçlu hem güçlü bide terrör içinde yuh

yanıt1
yanıt13
yasi:

bu abla hacı değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

50
2
yanıtYanıtla
ali:

her şeyin yeri ayrı

yanıt1
yanıt16
ahmet:

gülbende unutuldu artık hatırlanmak için yapıyor

yanıt12
yanıt1
Berk:

Din dusmanlarinin cani cehenneme.

39
6
yanıtYanıtla
Hayırdır:

Kocaya göre hayat tarzı değiştirilir!!

41
2
yanıtYanıtla
ZUP 27:

o tarzlar arabın peşinden giden yobazlara mahsustur beş karı alıp sadece boş ol demek yobaz abi

yanıt3
yanıt24
NAYIR:

arap sevicilere göre dört beş hatta dahada fazla alınan cariyeye göre yaşam tarzıda değişir senin gibi yobazların kafasına göre aynı kapıya çıkar sorgularsan

yanıt4
yanıt26
OSMAN:

Yaş geldi 47 menapoz başladı. . Çocuk doğurma bitti. Boşa çaba. . 7 yıllık araba metal yorgunluğu var muayeneden geçse de trafiğe çıkması sıkıntılı güvenli seyehat için Gülben ile çıkılmaz yola. Yakın zamanda çok yolcuyu yarı yolda bıraktı. Alanın elinde kalır bu saatten sonra demedi demeyin.

37
5
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title