Haberler

Gülben Ergen, Tarkan'ın Çocuğuna İsim Önerdi: Kuzu Kuzu Koyabilir

Güncelleme:

Eski eşi Erhan Çelik ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Gülben Ergen, Tarkan'ın çok konuşulan videosunu 7 kere izlediğini belirterek "Çocuğunun adını 'Kuzu Kuzu' koyabilir" dedi.

Akmerkez çıkışı görüntülenen şarkıcı Gülben Ergen, Tarkan'ın bebeğiyle ilgili şaşırtıcı bir yorumda bulundu.

"YAKIN ZAMANDA BİR PROGRAMA BAŞLAYACAĞIM"

Gülben Ergen, yaklaşık bir saat mağazaları gezerken, bir şey almaması dikkati çekti. Kadın haklarıyla ilgili bir programa başlayacağı konuşulan Ergen bununla ilgili sorulara, "Evet, yakın zamanda kadın haklarının savunulacağı bir programa başlayacağım" şeklinde bir yanıt verdi.

Gülben Ergen, Tarkan'ın Çocuğuna İsim Önerdi: Kuzu Kuzu Koyabilir

TARKAN'IN ÇOCUĞUNA İSİM ÖNERDİ

Tarkan'ın çok konuşulan "baba olacağım" videosunu 7 kere izlediğini söyleyen Gülben Ergen, "Videoyu tam 7 kere izledim ve çok mutlu oldum. Kız ya da erkek olur bilemem, adını 'Kuzu Kuzu' koyabilir, biz de severiz" diyerek, kendisini bekleyen aracına binip uzaklaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Akmerkez Tarkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

ADALET:

Hepiniz ölüyoSUnuz kıskançlıktan. Deliriyosunuz . Fesatlar KALBİ PİS İNSANCIKLAR KARBONATLI İNSANCIKLAR hepiniz kimse tarafından begenilmeyen içi kötü insanlarsınız. Muhtemelen dışınızda çirkinde makyaj estetik filan işte idare ediyodurlar sizi. GÜLBEN ERGEN SEVİYORUZ SENİ GÜZEL GÜÇLÜ KADIN MUCUXXXXX

3
95
yanıtYanıtla
gerçekçı:

seni artık kım izler bosuna program yapıyolar

49
1
yanıtYanıtla
bıktık:

bu, seda sayan, hülya avşar ve türevleri yani her haltı işleyenler vampir gibi yakamızdan düşmüyor gerçek sanatçılar sefalet içinde ölüyor yeter yahu!

37
0
yanıtYanıtla
Seher:

Bu nasıl bi kadındır ya hala gülüyo eğleniyo keyfi gıcır

21
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Bence Sen, çocuk yap ve Adınıda !!! Kız olursa Gülveren !!!! Erkek olursa Boynuz !!!!!

16
1
yanıtYanıtla
gerçekçı:

herseyıyle sacma bır cocuk daha dogurup kuzu kuzu ismını kendi koysun

14
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

espri mi yaptı şimdi bu . . neyse gülelimde boşa gitmesin . .

12
0
yanıtYanıtla
Rumuz bişey dicem.s:

Aman ne büyük espri :D

10
0
yanıtYanıtla
kötü örnek:

sende kuçu kuçu koy ozaman sanat ve sanatçı katili

9
0
yanıtYanıtla
Realist:

Tarkan da koyun zaten, kuzu önermesi yerinde olmuş...

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title