Haberler

Gülben Ergen ile Erhan Çelik Boşandı mı? Gülben Ergen Kimdir? Erhan Çelik Kimdir?

Güncelleme:

Gülben Ergen ile Erhan Çelik boşandı mı? Gülben Ergen kimdir? Erhan Çelik kimdir? İşte Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in biyografisi...

2014 yılında dünyaevine giren Gülben Ergen ile Erhan Çelik evliliğinde krizler yaşandığı iddia edilmiş, canlı yayına bağlanan Ergen iddialara "Üç oğlumla birlikte Amerika'ya gideceğim. Cevap hakkımı dönüşüme saklıyorum" diyerek net bir cevap vermemişti. Ancak Erhan Çelik, Ergen'den önce davrandı ve boşanma davası açtığını Twitter hesabından paylaştı. Çelik'in açıklamasından sonra Gülben Ergen de sessiz kalmadı. Erhan Çelik'in Twitter paylaşımından sonra, Gülben Ergen de elinde tespih ve yüzüğünü çıkardığı görülen bir paylaşımla açıklama yaptı: "Yoluma tek başıma devam etmeye karar verdiğim doğrudur… Kararım en hayırlısıdır… Bundan sonra yolum hep aydınlık ve ışıklıdır. Olan her ne ise benim ve oğullarım için en hayırlı olandır." Art arda gelen 'benim kararım' açıklamaları kafaları karıştırdı.

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972 İstanbul doğumludur. Sanat kariyerine oyunculukla başlayan Ergen, sonrasında müzik piyasasına adım atmıştır. Müzik kariyerine ise assolist olarak başlamıştır. 2001 yılında, Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile oyunculuğun zirvesine çıkmış ve Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü almıştır. Gülben Ergen 2004 yılı Eylül ayında Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi gibi çeşitli organizasyonlarda görev alan gazeteci ve sanat yönetmeni, Yılmaz Erdoğan'ın abisi Mustafa Erdoğan ile evlenmiştir. Bu evlilikten Atlas, Ares ve Güney isimli 3 çocuğu olmuştur. Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan, 2012 yılında boşanmıştır. Gülben Ergen 27 Eylül 2014 tarihinde Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik ile evlenmiştir.

ERHAN ÇELİK KİMDİR?

Erhan Çelik, 1972 yılında Eskişehir doğumludur. 1996 yılında TGRT Ankara Haber Bürosu'nda polis-adliye, gece muhabiri olarak işe başladı. Daha sonra Reha Muhtar ekibinde Show TV Ankara Haber Bürosu'nda çalıştı. Bu sırada Ankara Kocatepe'de Aczmendilerin yaptığı eylemi çekti. Sonra haberin yazılı kısmını yapan müdürlerinin yüzünden canlı yayında Reha Muhtar tarafından Show TV'den kovuldu. 2002 yılında Kanal 7'ye geçerek "Bu Kadar Olur" diye bir "reality show", "İskele Sancak" programını ve Ahmet Hakan'ın yerine ana haberi sunmaya başladı. 7 yıl bu görevine devam etti. Daha sonra 12 Nisan 2013 tarihinde Habertürk'de çalışmaya başladı. Show TV'de Basın Kulübü programını ve Ana Haber Bülteni'ni sundu. 1 Ocak 2014 tarihiden itibaren de itibaren Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevine atandı. Bu görevinin yanı sıra Show Haber'in Genel sorumluluğunu bir süre devam ettirdikten sonra , 8 Temmuz 2014 tarihinde Show Haber'in Genel sorumluluğunu sona erdirmiştir. Ardından yine Temmuz ayında Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevine başladı. 05 Ocak 2015 tarihinde bu görevden istifa ettiğini açıkladı. Erhan Çelik, ilk evliliğini İlknur Türker isimli bir avukatla yapmıştır. 2014 yılında ise Gülben Ergen ile evlenmiştir.



Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gülben Ergen Erhan Çelik Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title