Haberler

Gülben Ergen'e Sürpriz Şarkı

Albüm Çalışmalarını Sürdüren Gökhan Özen, Yeni Doğum Yapan Gülben Ergen'e Bir Şarkı Hazırladı.

ALBÜM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN GÖKHAN ÖZEN, YENİ DOĞUM YAPAN GÜLBEN ERGEN'E BİR ŞARKI HAZIRLADI.

Gökhan Özen, Avrupa turnesinin ilk ayağını tamamladı ve stüdyoya kapandı. Dillere dolanacak aşk şarkıları ile yıla damgasını vuracak.

2006'da yılı Gökhan Özen için çok başarılı, güzel ve bereketli geçti. Avrupa turnesinin ilk ayağını tamamlayan Gökhan Özen, şimdi yeni şarkıları için stüdyoya kapandı. Özel ve güzel şarkılar hazırladığını söyleyen Gökhan Özen "Benim albümlerim, şarkıları tamamlayıp çıkartılmış olmak için hazırlanmıyor. Kimi zaman aylar, hatta yıllarımı alabiliyor. Bir albümü içime sindirerek sevenlerime sunmam için bire bir kendim haftalarca ilgileniyorum" dedi.

Özen "Bu albüme kısmet olmayan şarkılarımı tüm sanatçı arkadaşlarımla paylaşmaktan da büyük keyif alıyorum, yeter ki doğru adrese gitsinler" diyerek şarkılarını da sanatçı dostlarına paylaşacağının müjdesini verdi. Gökhan Özen, doğum yapan Gülben Ergen'e de özel bir şarkı hazırlıyor. Şarkıyı doğumdan hemen sonra hediye etmeyi planlayan Gökhan Özen'in bu jesti Gülben Ergen'e sürpriz olacak.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title