Haberler

Gülben Ergen'den Bikinili Yaz Fotoğrafı!

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sıcak havalara özlemini bikinili fotoğrafıyla dile getirdi. Ergen, fotoğrafına, "Yaz gelsin." notunu ekledi.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen sıcak havalara özlemini bikinili fotoğrafıyla dile getirdi. Ergen fotoğrafına, "Yaz gelsin." notunu ekledi.

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya hesabından yaz aylarına olan özlemini dile getirdi. Siyah bikinisiyle takipçilerini kendine hayran bırakan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, fotoğrafına, "Yaz gelsin." notunu ekledi. Ergen'in fotoğrafı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Gülben Ergen'den Bikinili Yaz Fotoğrafı!

"CANIMA CAN KATTIĞIN O AN"

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen oğlunun doğum gününü duygusal paylaşımıyla kutlamıştı. Ergen paylaşıma, "Minicik canınla, canıma can kattığını gördüğüm o an. 2007, 18 Ocak... Sen mi doğdun? Ben mi doğdum? Belki de birlikte doğduk be oğul, bu eşsiz duyguya doyamamış olmalıyım ki, senden sonra iki kez daha doğdum. 22 Haziran tam kışın başıydı, sonra tam yazın başı. Yazsam bir ömür, anlatsam bir ömür, yaşasam bin ömür. (Hani bir duam var ya dalga geçtikleri onu demeye devam, ama buraya yazmam anladınız siz)" notunu yazmıştı.

Gülben Ergen'den Bikinili Yaz Fotoğrafı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Gülben Ergen Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

SAMSUNLU:

1. 60 boy 50 yaşına merdiven dayamışsın nedir bu cıbıl resimler git ümreye tövbe et sen müslüman değil misin?

6
5
yanıtYanıtla
reis:

allah icin bunlara hic kis gelmiyorki, hep ciplaklar

6
0
yanıtYanıtla
Firat:

Zorla meme gösterme, zaten kücük

5
1
yanıtYanıtla
ERHAN:

Zenginlere zarf atıyor gülbencim

5
1
yanıtYanıtla
MUHSİN:

alt taraf nerede gülben hanım

4
1
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Gülben''in hayatını okudum ne yollardan geçmiş okuyunca dondum kaldım çok şaşırdım. .

4
0
yanıtYanıtla
sssssssssssssss:

aklınız fikriniz başkalarının müslümanlığı . . . sanki sen tamsın. . Oturda öbür taraftaki yerini sağlamlaştır. Sanane onun umresinden. . . Bunu söyleyerek bile onun günahını almaktır. Gerçek müslüman zaten bunu bilir. . . Sizin gibi dini sürekli diline dolayan insan müsvettelerini göndereceksin irana afgana suriyeye ve onun gibi arap ülkelerine. . . Buraları size fazla. . . . .

2
1
yanıtYanıtla
vakvak:

filmini izledim ben bunun varya 2 adamla başedyo ovvvv

3
0
yanıtYanıtla
ddd:

goguslerini daha buyuk gibiydi onceden

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ŞÜKÜR MOMENT

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title