Haberler

Gülben Ergen Canlı Yayına Bağlanıp Eleştirilere Yanıt Verdi: Kimseyi Aldatmadım

Güncelleme:

Show TV ekranlarında Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu programa telefonla bağlanan Gülben Ergen, hakkındaki eleştirilere yanıt vererek "Ben kimseyi aldatmadım" dedi.

Son ünlerde magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Gülben Ergen, Show TV ekranlarında Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu programa katılarak kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Evliyken Erhan Çelik'i aldattığı iddialarını kesin bir dille yalanlayan Ergen, "Ben değil eşimi, hayatta hiç kimseyi aldatmadım" dedi.

İşte Gülben Ergen'in açıklamalarından satırbaşları;

"Çok üzgünüm böyle bir açıklama ile canlı yayına bağlanmaktan. İnsan suçluysa kendini savunur, haklıysa hakkını arar. Ben hakkımı arıyorum. Ben bu adamı sevdim. Sırılsıklam aşık oldum. Otoparka girip 2,5 saat beklemek ne demek? 'Üç kuruşluk haberlere kandım, yaptım' demesini o kadar çok isterdim ki...

"HAYATTA HİÇ KİMSEYİ ALDATMADIM"

Sen bu siteye nasıl elini kolunu sallayarak girersin? Ben değil eşimi, hayatta hiç kimseyi aldatmadım. Çocuklarımın bende dahi olmayan mahrem fotoğraflarını paylaştı. Çocuklarımın babasını zor tuttum. 'Bana çocukları baba dedi' diyor. Çocuklarımın aslan gibi babası var. Annerinin evlendiği adama 'abi' dediler. Annelerinin evlendiği adama 'abi' dediler. Çocuk kalpleriyle annelerine verdikleri krediydi bu. Sonuna kadar savaşacağım. Yanlışını anlamasını diliyorum." (Kaynak: Haberler.com)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Uğur Arslan Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title