Haberler

Gülben Ergen Büyüledi

TİM MASLAK SHOW CENTER'DA DİNLEYİCİLERİNİN KARŞISINA ÇIKAN GÜLBEN ERGEN, ŞARKILARIYLA KULAKLARA, SAHNESİ VE KOSTÜMLERİYLE DE GÖZLERE HİTAP ETTİ….

Derya Baykal, Didem Uzel, Ali Kocatepe, Yasemin Yalçın, Deniz Kurbanzade, Ayşe Özyılmazel, Fikret Ercan, Mehmet Ali Birand, Hakkı Devrim, Yüksel Aytuğ, Onur Baştürk , Emre Irmak ve daha birçok ünlü ismin de izlediği konserin her dakikası heyecan ve sürpriz doluydu. İkinci bölümün başında 'Yonca Bahçesi' adlı şarkısında tüm sahneyi kaplayan dev bir etekle ve sahnenin en yukarısından aşağıya inerek tüm izleyicilerde şaşkınlık yaratan Ergen tam dört ayrı kostüm giydi..

110 kişilik bir ekibin ürün olan özel sahne tasarımı için led ekranlarda Gülben Ergen'in özel çekilmiş görüntüleri ve kliplerinden de sahneler kullanıldı. Sanat Yönetmeni olarak Deniz Akel'in de aralarında bulunduğu ekibipte, 10 dansçısının yanı sıra Yasemin Yalçın'ın kızı Eylül de yer aldı.

Gülben Ergen, uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü 'Aşk Hiç Bitmez' adlı albümüyle bu hafta müzik marketlerdeki yerini aldıktan sonra ilk konserini TİM Maslak Show Center'da verdi. Yoğun bir davetli topluluğunun yer aldığı konserde Ergen, hem eski hitlerinden hem de yeni albümünden şarkılarla oluşturduğu 24 şarkıdan oluşan repertuarıyla dinleyicilerinin karşısına çıktı.

Canan Yaka imzalı dört ayrı kostüm giyen Gülben Ergen, görünüşü ile gözlere, şarkılarıyla da kulaklara hitap etti. Piyasadaki yerini alan 'Aşk Hiç Bitmez'in şarkılarının hemen dillere düşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergen, şarkılarına en kısa zamanda klip çekeceğinin müjdesinin de verdi. Yeni albümünün yorumunu izleyiciye soran ve büyük alkış alan sanatçı, 'ekip arkadaşlarımla tekrar uzun bir yolculuğa çıktık' dedi.

Nihat Odabaşı'nın yönetmenliğindeki konser sırasında sahnede yer alan led ekranlardaki görüntüler, sahne şovuna renk katarken, dansçıların, Gülben Ergen'in performansı görülmeye değerdi. Aşk Hiç Bitmez'in konserlerine devam edecek olan sanatçı, 21 Mart'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde, 29 Mart'ta da Ankara Anadolu Kültür Merkezi'nde sahnedeki yerini alacak.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title