Haberler

Gülben Ergen Adel'le Yarışıyor

Güncelleme:

Yeni albümünü 7 gün önce çıkan Gülben Ergen, iTunes'ta en çok indirilen şarkılar listesinde Justin Bieber'ı geride bıraktı. Ergen zirve yarışında ise Adele'i zorluyor.

"Kalbimi Koydum" adlı yeni albümünü 7 gün önce piyasaya süren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, hem iTunes'un en çok indirilen şarkılar listesinde hem de en çok satılan albümler arasında zirveye oturdu.

EN ÇOK İNDİRİLENLER LİSTESİNDE İLK SIRADA

Gülben Ergen, 5 yıl aradan sonra çıkardığı "Kalbimi Koydum" adlı albümüyle zirveye oturdu. Albüm piyasaya sürülüşünün 7'nci gününde hem iTunes'ta hem de ttnet'te en çok indirilen şarkılar listesinde ilk sıraya yerleşti. En çok satan albümler listesindeyse 7 günde yaklaşık 40 binlik satışla yine birinci sıraya oturdu.

ADELE'YLE YARIŞIYOR

Ergen, iTunes'ta en çok indirilen şarkılar listesinde dünyaca ünlü starlarla yarışıyor. Listelerde Justin Bieber'ı geride bırakan Ergen kendisiyle aynı zamanda albüm çıkaran Adele'iyse zirve yarışında zorluyor.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Justin Bieber Gülben Ergen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Ayşe:

Ses yok bu şarkıcı da

112
0
yanıtYanıtla
Ayşe:

Ya çok komik yaa

27
0
yanıtYanıtla
enteresanMobil-ANDROID:

Adele beş günde 100 milyon izlenmeyi aşmış neredeyse gangnam style ı geçiyordu Gülben 1 haftada 5 milyon nasıl bir yarissa

19
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hahahah bi git yaa :D:D:D sabah sabah

14
1
yanıtYanıtla
PR:

ya bi gidin be. . . . .

12
0
yanıtYanıtla
Jedi:

Parayla indirme yapılan dünyanın en kapsamlı müzik ağında zirveye oynarsın, fakat kendi ülkendeki bir avuç yabancı özentisi kıskanç gacılar dinlemedikleri ya da algılayamadıkları canlı performansın hakkında atıp tutar seni beğenmezler hatta inanmazlar. . Bu da bir çeşit hastalık olsa gerek. . Küçük görmemek lazım kezbanlar sizi de seviyoruz :D

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title