Haberler

Gülben 38'nci Anaokulunu Açtı !

Güncelleme:

Yardımseverlerin desteğiyle Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından açılan anaokulunun açılış törenine Dernek Başkanı Gülben Ergen, oğlulları Atlas, Güney Ares Erdoğan, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar , Ordu Valisi Seddar Yavuzve devlet protokolü katıldı. Açılışın ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanan Çocuklar Gülsün Diye Derneği Anaokulu'nda yaklaşık 100 öğrenci eğitim alacak.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşayan çocukların okul öncesi eğitim olanağından faydalanması için anaokulu açmaya devam ediyor.

2011 yılından bu yana 37 anaokulunun açılışı gerçekleştiren Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 38. Anaokulunu ise Ordu'nun Kumru ilçesinde yeni yıl öncesinde açtı.

Yaklaşık 100 öğrencinin okul öncesi eğitim alabileceği ve bahçesinde çocuklar için bir oyun parkı da bulunan anaokulunun açılış törenine Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar, Ordu Valisi Seddar Yavuz'un yanısırayanı sıra devlet protokolü katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Gülben Ergen, duygularını şu şekilde ifade etti:"Ordu'ya bir anaokulu daha açmanın gururu içerisindeyim. Uzun zamandır ilk defa çocuklarım Atlas, Ares ve Güney de benimle birlikte. Onlar da bu özel günün mutluluğunu yaşıyorlar. Dünyada hiçbir çocuğun birbirinden farkı yoktur. Maalesef fırsat eşitsizliği vardır.

Dünyada, özellikle de ülkemizde hiçbir çocuğun okul öncesi eğitim almadan çocukluğunu yaşamasını istemiyorum. Her çocuk, anaokuluna gitmeli ve eğitim hayatına daha sağlıklı ve daha özgüvenli bir şekilde devam etmelidir. Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak bugün 38. Anaokulumuzu açıyoruz. İnşallah 81 ilde 81 anaokulu açana kadar yolumuza bu şekilde devam edeceğiz. Bize bu imkan ve fırsatları veren Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere Derneğimiz için emek veren herkese teşekkür ediyorum. Anaokulumuzu, her zaman olduğu gibi öğrencilerimizin annelerine emanet ediyorum. Her şey annelere ve kadınlara emanet edilirse daha güzel olur. Her Türk kadını, baş üstünde taşınmaya layıktır. Çocuklar Gülsün Diye Derneği Anaokulu, Ordu'ya hayırlı olsun."

Çocuklar Gülsün Diye Derneği şimdiye kadar; Tokat, Mardin, Trabzon-Vakfıkebir, Erzurum, Sinop, Hatay, İstanbul, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale-Eceabat, Kars, Trabzon-Of, Tekirdağ, Çanakkale-Biga, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya-Cihanbeyli, Bursa, Antalya, Manisa-Soma, Gaziantep, Erzincan, Mersin, Konya-Akşehir, Antalya-Konyaaltı, Ankara Gölbaşı, Ağrı-Doğubayazıt, Uşak-Sivaslı, Artvin-Hopa, İzmir-Karabağlar'da, Rize-Ardeşen, Ordu-Altınordu , Ordu-Fatsa ve Eskişehir'de anaokulları yaptı.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Kumru Ordu Eğitim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title