Haberler

Gülaç: "Çaykur Rizespor Maçını Kazanmak İçin Sahaya Çıkacağız"

ELAZIĞ (İHA) – TFF 1. Lig'in 7. haftasında oynayacakları Çaykur Rizespor maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını dile getiren Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, taraftarlardan kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç ile takım kaptanlarından Mehmet Yiğit, haftalık basın toplantısında değerlendirmede bulundu.

Giresunspor deplasmanında alınan bir puanının önemli olduğunu belirten Cengiz Gülaç, "Maçın hakemi Arda Kardeşler, kararlarını genelde ev sahibi ekipten yana kullandı. Hafta sonu oynanacak olan Çaykur Rizespor maçına kazanmak için sahaya çıkacağız. Taraftarımız bu maçta bizi yalnız bırakmamalı" dedi.

Protokol tribününde yaşanan aksaklıkların devam ettiğini dile getiren Gülaç, "50 koltuğu olan yere 150 kişi girmeye çalışıyor. Biz bu hatayı düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Hiç hoş bir görüntü değil. Valimiz Çetin Oktay Kaldırım'ın girişimlerine rağmen kulübün maddi problemleri devam ediyor. Burada herkesin elinden geleni yapması lazım. Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz'ın destekleri de bir yere kadar. Vali beye destek beklediğimizi iletmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Geçen hafta oynanılan Giresunspor ve 1 Ekim Pazar günü oynanılacak Çaykur Rizespor maçları hakkında değerlendirmelerde bulunan Mehmet Yiğit ise, "Giresunspor iyi takım. Zemin şartları kötüydü. Orada iyi oyundan ziyade, iyi mücadele lazımdı. 1 puan bizim için iyi diye hesabımızı yaptık. Bu hafta Çaykur Rizespor maçını kazanırsak o 1 puan değerli olacak. İnşallah Çaykur Rizespor maçını da iyi hazırlanıp, kazanacağız" ifadelerine yer verdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Giresunspor Elazığspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title