Haberler

Gül Yarın Makedonya'ya Gidecek

Abdullah Gül, Makedonya Dışişleri Bakanı Antonio Miloşoski'nin Daveti Üzerine, Beraberinde Milletvekilleri ve İşadamlarından Oluşan Bir Heyetle Yarın Makedonya'ya Bir Ziyaret Gerçekleştirecek.

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Makedonya Dışişleri Bakanı Antonio Miloşoski'nin daveti üzerine, beraberinde milletvekilleri ve işadamlarından oluşan bir heyetle 21 Mart 2007 tarihinde Makedonya'ya bir ziyaret gerçekleştirecek.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Gül, Makedonya Dışişleri Bakanı'nın yanı sıra Makedonya Cumhurbaşkanı ve Başbakanı ile de bir araya gelecek.

Gül'ün Makedonya ziyaretinde ikili siyasi, ekonomik ve ticari ilişkiler ile tarafları ilgilendiren bölgesel ve uluslararası gelişmeler üzerinde görüş alış verişinde bulunulacak.

Ziyaret sırasında iki ülke arasındaki ticaret ve yatırımların artırılması imkanları da araştırılacak ve Türkiye-Makedonya İş Konseyi toplantısı düzenlenecek.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title