Haberler

Gül ve Koçer, Gso'yu Ziyaret Etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret etti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret etti.

GSO'dan yapılan açıklamaya göre, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile görüşen Gül, Gaziantep ve Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini, milletvekilleri olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Üretimin önemini vurgulayan Gül, "Sanayicilerimiz büyük fedakarlıklarla çalışarak üretim yapıyorlar. Siyasetçiler olarak bizlere düşen sizlerin sorunlarına çözüm üretmektir. Kentimiz ve ülkemiz için el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Konukoğlu da komşu ülkelerdeki yaşanan olumsuzluklara rağmen yollarına devam ettiklerini kaydetti.

Sanayi bölgesinde yatırımların devam ettiğini belirten Konukoğlu, son kurulan 5. Organize Sanayi Bölgesi'nde 60 firmada üretim yapıldığını, Polateli-Şahinbey Organize Sanayi Bölgesi'nde de çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci'nin de eşlik ettiği ziyarette, GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cevdet Akınal ve Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Kökoğlu, Mustafa Özmermer, Yıldırım Mermer, Ali Özpolat ve Mustafa Özgüler ile Genel Sekreter Kürşat Göncü de hazır bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Nejat Koçer Gaziantep Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title