Haberler

Gül: "Türk Sporunun Altyapısı Sağlamlaşıyor"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'nin, Diğer Kulüplere Örnek Olması Dileğinde Bulundu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'nin, diğer kulüplere örnek olması dileğinde bulundu.

Çırağan Sarayı'nda, Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek ile görüşmelerde bulunan Abdullah Gül, görüşmelere ara verildiği süre içinde kompleksin açılış törenine katıldı. Abdullah Gül, burada yaptığı konuşmada, tüm bu tesislerin, Türk sporunun zenginlikleri olduğunu ifade ederek, ''Türk futbolunun altyapısı çok sağlam şekilde geliyor. İnanıyorum ki bu başarılar sahalara da yansıyacaktır'' dedi.

Ülkeyi tanıtacak spordan daha güzel birşeyin olmadığını ifade eden Gül, ''Gurur duyuyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Diğer kulüplere örnek olmasını diliyorum'' diye konuştu.

Törende yer almaktan büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Gül, şunları kaydetti:

''Aslında pek ümitli değildim. Bu toplantıda, bu açılışta olmayı çok arzu ediyordum. Hepinizin de takip ettiği gibi bugün değerli bir misafirimiz vardı. Mısır Devlet Başkanı ile toplantılarımız devam etti. Basın toplantısı yaptık. Ara verince, kısa süre de olsa gelip aranızda bulunayım istedim. Bunu gerçekleştirdiğim için çok seviniyorum.''

Türkiye'de iş yapmanın kolay olmadığını herkesin bildiğini vurgulayan Gül, sözlerini şöyle sürdürdü:

''İş yapmak kolay değil. Bugün yapılmış, karşınıza çıkmış, elle tutulur somut eserler var. Şüphesiz ki bunlar başka kulüplerimize de örnektir. Her kulübün kendine has güzel faaliyetleri var. Hepsini, Türk futboluna kazandırılmış güzel hediyeler olarak görüyorum. Diğer kulüplerimizin bu yöndeki başarılarını tebrik ediyorum. Güzel statlar yapılıyor. Bazıları çok güzel yapılmış. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Türkiye'nin en öğündüğü statlardan biri. Galatasaray'ınki yapılmak üzere. Diğer büyük takımlarımızın, Anadolu takımlarımızın da çok güzel faaliyetleri var.''

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title