Haberler

Gül, Talat Onuruna Öğle Yemeği Verdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'nin Anavatan ve Garantör Ülke Olarak Kıbrıs Adası'nın Barış ve İstikrara Ulaşması, Kıbrıs Türkünün Huzur ve Güvenliğe Kavuşması İçin Üzerine Düşen Yükümlülükleri Eksiksiz Biçimde Yerine Getirmeye Kararlı ve Muktedir Olduğunu Söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'nin anavatan ve garantör ülke olarak Kıbrıs Adası'nın barış ve istikrara ulaşması, Kıbrıs Türkünün huzur ve güvenliğe kavuşması için üzerine düşen yükümlülükleri eksiksiz biçimde yerine getirmeye kararlı ve muktedir olduğunu söyledi.

Gül, KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat onuruna Çankaya Köşkü'nde öğle yemeği verdi. Yemeğe TBMM Başkanı Köksal Toptan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Dışişleri Bakanı Ali Babacan, KKTC Dışişleri Bakanı Turgay Avcı ile çok sayıda davetli katıldı. Yemekte Afganistan, Özbekistan, Bangladeş, Azerbaycan, Pakistan ve Etiyopya'nın büyükelçileri ile Katar, Arnavutluk ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin maslahatgüzarları da yer aldı. Gül ve Talat,

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title