Haberler

Gül: "Süreç Devam Ediyor"

11. Cumhurbaşkanı Adayı, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Seçim Sürecinin Devam Ettiğini ve Adaylığının Geri Çekilmesinin Söz Konusu Olmadığını Söyledi.

11. Cumhurbaşkanı adayı, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, cumhurbaşkanı seçim sürecinin devam ettiğini ve adaylığının geri çekilmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Dışişleri Bakanlığından ayrılışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gül, cumhurbaşkanı adaylığını geri çekmesinin söz konusu olup olmadığına ilişkin soru üzerine, "Bu süreç devam ediyor. Herhangi bir şekilde adaylığımın geri çekilmesi söz konusu değil" dedi.

"Bu bir gecede alınmış bir karar değil" diyen Gül, cumhurbaşkanı adaylığı kararının uzun yoklamalar ve görüş alışverişleri neticesinde ortaya çıktığını belirtti.

Gül şöyle konuştu:

"Bu süreç devam ediyor. Anayasa Mahkemesinin kararını hep beraber beklememiz gerekiyor. Bu konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmak, herhangi bir şekilde görüş ifade etmenin doğru olmadığı kanaatindeyim. Mahkeme en iyi şekilde değerlendirecektir ve doğru kararı muhakkak ki onlar verecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title