Haberler

Gül: Problemlerin Tümü Aşılacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'nin İleri Gittiğini, Bundan Kimsenin Şüphesi Olmaması Gerektiğini Belirterek, '10 -20 Yıl Önceki Haliyle Kıyaslandığında Çok Büyük Değişiklikler Gözlemleniyor. Zaman Zaman Bazı Problemler Olsa da Bunların Tümü Aşılacak, Geride Kalacak Şeylerdir' Dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'nin ileri gittiğini, bundan kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirterek, ''10-20 yıl önceki haliyle kıyaslandığında çok büyük değişiklikler gözlemleniyor. Zaman zaman bazı problemler olsa da bunların tümü aşılacak, geride kalacak şeylerdir'' dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Gülbirlik Genel Müdürlüğünü ziyaretinin ardından Garnizon Komutanlığına geçerek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şahingöz ile bir süre görüştü. Ziyaret, basına kapalı gerçekleşti.

Gül, daha sonra Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki Kervansaray tesislerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Gül, burada yaptığı konuşmada, Isparta'nın sadece ''gül diyarı'' olarak görülmemesi gerektiğini belirterek, ''Her yerde gülleri gördük. Buraya gelmeden biraz bilgi aldım. Isparta'da gülün de önüne geçen elmalar var. Elmacılığın da Isparta ekonomisinde ne kadar önemli olduğunu görüyorum. Kısa süre içerisinde Türkiye'nin elma üretiminin yüzde 20'sinin üretilir hale gelinmesi gerçekten büyük bir başarıdır. Bu şunu gösteriyor, geleceği olan bir şey bir yere tanıtılırsa halk bunun kıymetini biliyor ve sahipleniyor'' diye konuştu.

Kentte çok güzel bir havaalanı bulunduğunu, var olan demir yolunun yakında yeniden faaliyete başlayacağını anlatan Cumhurbaşkanı Gül, şöyle devam etti:

''Türkiye ileri gidiyor, bundan hiç şüpheniz olmasın. 10-20 yıl önceki haliyle kıyaslandığında çok büyük değişiklikler gözlemleniyor. Zaman zaman bazı problemler olsa da bunların tümü aşılacak, geride kalacak şeylerdir. Bu bakımdan hepimizin geleceğe bakmamız lazım, önümüze bakmamız lazım. Hepimizin çok çalışması lazım. Önce ailemize, sonra memleketimize faydalı olalım. Dedikodularla, lüzumsuz şeylerle çok vakit geçirmemek gerekir. Esas el ile tutulan işlere bakmak lazım. Bu yolları yapmasak, sıkıntıları çekmeye devam ederdik. İşte gördüğünüz gibi yollar yapılıyor, ne güzel yeni yeni imkanlar ortaya çıkıyor. Gördüğünüz gibi gölün daha iyi kullanılması için yapılan çalışmalar bir taraftan devam ediyor. Bunların hepsi kalıcı işlerdir, hepimizin bu kalıcı işlere kendimizi yöneltmemiz lazım''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title