Haberler

Gül İçin '367'den Esinlenen İmza Kampanyası

'Türkiye'm Gül Artık' Sloganıyla Yürütülen Kampanyada 367 Tartışmasından Esinlenilerek 3.670.000 İmza Toplanması ve İmzaların Gül'e İletilmesi Planlanıyor.

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesine destek için, seçimlere damgasını vuran 367 tartışmasından esinlenilerek 3.670.000 imza toplanması hedefiyle bir imza kampanyası başlatıldı.

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığına destek başlatılan kampanya, internet üzerinde açılan 'milyongul.com" adresinden yürütülüyor. Türkiye'm Gül artık" sloganlı kampanyayı, Adem Kaya, H. İbrahim Eser ve M. Ali Dar başlattı.

Kampanyada Cumhurbaşkanı seçimlerinin ilk turunun Anayasa Mahkemesi'nce iptal edilmesine neden olan 367 tartışmasından yola çıkılarak, 3.670.000 imza toplanması hedefleniyor. Kampanyada toplanacak imzaların Abdullah Gül'e bizzat elden teslim edileceği de bildirildi.

Kampanya çağrısında, "Abdullah Gül'ün Türkiye'ye yakışan bir Cumhurbaşkanı olduğunu düşünüyoruz. Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olması sizi rahatsız etmiyorsa isminizi yazın ve gönderin" denildi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title