Haberler

Gül Gölge Saygı'yı Bozdu

Seda Sayan Sunuculara Fırça Çekip, Hadlerini Bildirdi. 'Sunucusunuz, Sunucu Kalın' Dedi.

SEDA SAYAN SUNUCULARA FIRÇA ÇEKİP, HADLERİNİ BİLDİRDİ. 'SUNUCUSUNUZ, SUNUCU KALIN' DEDİ.

Star TV'de bu hafta ikinci bölümü yayınlanan Hayalin İçin Söyle yarışmasında Seda Sayan kanunları geçerli. Sayan, sunuculardan önce Gül Gölge Saygı'yı ardından da Cenk Eren'i aynı sebepten canlı yayında fırçaladı.

İbrahim Tatlıses, daha programın başında ilk uyarıyı yaparak soruları jüri olarak kendilerinin soracağını sunucuların yarışmacılara soru sormaması gerektiğini kibarca ifade etti.

GÜL GÖLGE SAYGI'YI BOZDU

Tatlıses'in bu uyarısını dinlemeyen Gül Hanım yarışmacıya soru sormak isteyince Sayan'dan canlı yayında fırça yedi. Seda Sayan, 'Keşke bunu sormasaydın Gül. Ben de birşey rica ediyorum, lütfen siz program sunucuları olarak ben sizden rica ediyorum, arkadaşlarım da sanıyorum benimle aynı düşüncedeler, siz soru sormayın. Sen de Cenk de sizden rica ediyorum soru sormayın. Siz sunucusunuz lütfen bize bırakın' diyerek canlı yayında Gül Gölge Saygı'yı bozdu.

ARDINDAN CENK EREN'E GİRİŞTİ

Ancak Seda Sayan'ın fırçası bununla kalmadı. Uyarısını dinlemeyen programın diğer sunucusu Cenk Eren, partnerinin yediği fırçadan dakikalar sonra yarışmacının duygularıyla ilgili sözler söylemeye çalışınca Seda Sayan yine müdahale etti ve ikinci fırçasını attı:

'Niye siz ifade ediyorsunuz Cenk Bey. İstemiyorum, lütfen. Hayır, hayır efendim. Rica ediyorum lütfen siz de müdahale etmeyin. Ayrıca ben arkadaşlarımla da konuştum aynı şeyin yine arkasındayım. Sizlerin bu olaylara müdahale etmesine taraftar değiliz. Lütfen müdahale etmeyin. Soru da sormayın, sunucu olarak lütfen görevinizi yapın. Beni ikna etsin Cenk Bey, sizi değil. Beni ve Türk halkını.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title