Haberler

"Gül'e Vatandaşlardan Tepki" Haberlerine Yalanlama

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Levent Bilman, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün ABD Ziyaretinden Dönerken Seyahat Ettiği Uçakta Dağıtılan Tıme Dergisinin Dvd'si ile İlgili Olarak Vatandaşların Gül'e Tepki Gösterdiği İddialarının Gerçeği Yansıtmadığını Bildirdi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Levent Bilman, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün ABD ziyaretinden dönerken seyahat ettiği uçakta dağıtılan TIME dergisinin DVD'si ile ilgili olarak vatandaşların Gül'e tepki gösterdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Bilman, bir soruya verdiği yanıtta, basında yer alan bazı haberlerde, Dışişleri Bakanı Gül'ün ABD ziyaretinden dönerken seyahat ettiği Lufthansa uçağında, yolculara TIME dergisinin ekinde 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına destek veren bir DVD'nin dağıtıldığı ve uçaktaki Türk yolcuların konuyla ilgili olarak Gül'e tepki gösterdiğine dair birtakım iddialara yer verildiğinin görüldüğünü kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title