Haberler

    Guilherme'den Kasımpaşa'ya Gözdağı!

    Evkur Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmandaki Kasımpaşa maçından puanla döneceklerine inandığını söyledi.

    Guilherme, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde basın  mensuplarına açıklamada bulundu.
    Ligde geride kalan 12 haftalık süreçte 21 puanla dördüncü sırada yer  aldıkları için mutlu olduklarını belirten Guilherme, konsantrasyonlarını bozmadan  ilk yarıda kalan 5 haftayı da en iyi şekilde bitirmek istediklerini vurguladı.
    Takıma katkı sağladığını düşündüğünü anlatan Guilherme, "Tabii ilk  geldiğimde bir şeyleri değiştirmek, katkı sağlamak kolay olmadı. Önce takıma  sonra şehre adaptasyon süreci yaşadım. Şimdi bu süreci atlattığımı düşünüyorum.  Takım olarak çok çalışıp konsantrasyonumuzu hiç bozmadan olabildiğince takıma  katkı sağlamaya devam edeceğim." diye konuştu.
    Guilherme, milli maçlar nedeniyle lige verilen araya kayıpsız  girdiklerini hatırlatarak, "Ben kötü şansa inanmıyorum, iyi çalışmaya inanıyorum.  Trabzonspor maçına iyi çalıştık ve konsantrasyon sağladık. Bu da galibiyeti  getirdi. Bu şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
    Kasımpaşa maçı ve milli takım hedefiyle ilgili soru üzerine Guilherme,  şunları kaydetti:
    "Kasımpaşa iyi bir takım. İsim isim baktığınızda maçın kaderini  değiştirecek iyi oyuncuları da var. Bizim de kendimize öz güvenimiz geldi. Biz de  iyi bir takımız. Sert, zor bir maç olacak ama puan ya da puanlarla döneceğimize  inanıyorum. Milli takım hedefine gelince ise Brezilyalı her futbolcunun rüyasıdır  milli takımına gitmek. Siz de takdir edersiniz ki bu kolay bir iş değil. Ben  şimdi çalışmaya devam edeceğim, Allah isterse bir gün belki de orada olurum, bu  da beni çok mutlu eder."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Kasımpaşa Orduzu Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title