Haberler

    Guardiola, Thiago'nun Tedavisi Hakkında Konuştu

    İspanyol oyuncuyu tedavisi sırasında kulüp doktorlarının tavsiyelerine rağmen Barcelona’nın kulüp doktoru Ramon Cugat’a gönderen Guardiola, ‘’Bu belki büyük bir yanlıştı’’ dedi.

    Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih’in teknik direktörü Pep Guardiola, 7 aydan bu yana dizinden sakat olan İspanyol oyuncu Thiago’nun tedavisi konusunda hata yapmış olabileceğini söyledi.

    Guardiola, yarın Bayern Münih’in sahasında Werder Bremen ile karşılaşacağı maç öncesinde Münih’te yaptığı açıklamada, Thiago için üzgün olduğunu belirterek, "Hiçbir şey ona yardımcı olamaz, zamana ihtiyacı var" dedi.

    Thiago’nun ileriye bakması gerektiğini, kulübün oyuncunun yanında olduğunu ifade eden Guardiola, ‘’Her şeyin iyi olacağından eminim’’ ifadesini kullandı.

    İspanyol oyuncuyu tedavisi sırasında kulüp doktorlarının tavsiyelerine rağmen Barcelona’nın kulüp doktoru Ramon Cugat’a gönderen Guardiola, ‘’Bu belki büyük bir yanlıştı’’ dedi.

    Thiago’nun, Barcelona’da, Müller-Wohlfart’ın karşı çıkmasına rağmen kortizon iğneyle tedavi edildiği belirtildi.

    Dizindeki iç bağların yırtık olması sebebiyle 7 aydır forma giyemeyen Thiago, 2 gün önce yeniden sakatlanmış, aylarca sahalara dönmeyeceği kaydedilmişti.

    "Ribery belki kadroda olur"

    Bir aydan bu yana sakatlığı süren Fransız yıldız oyuncu Franck Ribery’nin yarın oynanacak maçta kadroda olabileceğini ifade eden Guardiola, Ribery’nin çıktığı iki antrenmanı iyi geçirdiğini ve ağrıları olmadığını belirtti.

    Ribery’nin kadroda yer alıp almayacağını yarın maç öncesi yapılacak antrenmanda belli olacağını ifade eden Guardiola, ‘’Formda olduğunda belki kadroda olabilir’’ ifadesini kullandı.

    Bayern Münih-Werder Bremen karşılaşması yarın TSİ 16.30’da başlayacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Josep Guardiola Franck Ribery Bayern Münih Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title