Haberler

    Guardiola'nın Transfer Listesi Ortaya Çıktı!

    Yeni sezondan itibaren Manchester City'yi çalıştıracak olan Pep Guardiola'nın transfer listesi ortaya çıktı.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - Yeni sezondan itibaren Manchester City'yi çalıştıracak olan Pep Guardiola'nın transfer listesi ortaya çıktı.

    Kulüp yönetiminden yüksek bir transfer bütçesi talep eden İspanyol teknik adam, 2016-17 sezonunda beklenen başarı grafiğine ulaşabilmek adına kendi kadrosunu kurmayı hedefliyor.

    Kadroda ciddi bir yenilenmeye gidecek olan Guardiola, bu doğrultuda bizzat kendisinin istediği 4 ya da 5 yıldız oyuncu transfer edecek. Deneyimli teknik adamın ilk tercihleri arasında İlkay Gündoğan, Alvaro Morata, Sergio Busquets, Paul Pogba, Thiago Alcantara ve Alex Oxlade Chamberlain gibi isimler bulunuyor.

    Daily Mail Gazetesi köşe yazarı Liverpollu eski futbolcu Jamie Carragher da, hafta içerisinde kaleme aldığı değerlendirmesinde Manchester City'nin başarıya ulaşabilmesi için mevcut kadroda en az 7-8 değişiklik yapması gerektiği yönünde görüş bildirmişti.

    Manchester City Scout ekibinin takip ettiği ve Guardiola'nın transfer etmek istediği 17 kişilik liste şu şekilde;

    YOURI TIELEMANS (Anderlecht)

    tielemans01

    BEN CHILWELL (Leicester City)

    stonesy1

    DENNIS PRAET (Anderlecht)

    praet

    PAUL POGBA (Juventus)

    Paul-Pogba-539642

    ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN (Arsenal)

    Oxlade-Chamberlain

    ALVARO MORATA (Juventus)

    Morata

    JULIAN WEIGL (Borussia Dortmund)

    JULIAN WEIGL (Borussia Dortmund)

    INAKI WILLIAMS (Athletic Bilbao)

    Inaki-Williams

    ILKAY GUNDOGAN (Borussia Dortmund)

    Ilkay-Gundogan

    THIAGO ALCANTARA (Bayern)

    hi-res-a75f40b1554626ffa0f2bb5f7e9f030e_crop_north

    SERGIO BUSQUETS (Barcelona)

    hi-res-3e61b132f0bf1777c7a7a3e4f77e432f_crop_north

    AMADOU DIAWARA (Bologna)

    DonsahBologna

    JOHN STONES (Everton)

    Leicester City's Ben Chilwell during the Emirates FA Cup, third round match at White Hart Lane, London. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Sunday January 10, 2016. See PA story SOCCER Tottenham. Photo credit should read: Nigel French/PA Wire. RESTRICTIONS: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or

    RIECHEDLY BAZOER (Ajax)

    bazoer1

    BOLOGNA, ITALY - OCTOBER 27: Amadou Diawara # 21 of Bologna FC in action during the Serie A match between Bologna FC and FC Internazionale Milano at Stadio Renato Dall'Ara on October 27, 2015 in Bologna, Italy. (Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images)

    GODFRED DONSAH (Bologna)

    160229_dembele_rennes

    OUSMANE DEMBELE (Rennes)

    AYMERIC LAPORTE (Atheltic Bilbao)

    INAKI WILLIAMS (Athletic Bilbao)

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Alvaro Morata Pep Guardiola Paul Pogba Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title