Haberler

Gto'dan Gso'ya Ziyaret

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) heyeti, Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret etti.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) heyeti, Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, GSO'nun yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni etti.

GSO ve GTO'nun, Gaziantep'te oluşmuş ortak aklın en önemli iki temel kurumu olduğunu kaydeden Aslan, Gaziantep'in ortak akıl çerçevesinde bugün geldiği noktada, bu iki kuruluşun gayretlerinin büyük katkısı olduğunu ifade etti.

Aslan, Gaziantep'in son 20 yıllık geçmişine bakıldığında gerek GSO ve GTO, gerekse diğer kurumlar arasındaki işbirliği ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunun ve bu birlikteliğin ne sonuçlar verdiğinin kendiliğinden ortaya çıktığını belirterek, şöyle devam etti:

"GSO ve GTO, diğer kurumlarımızla birlikte el ele, kol kola dayanışma içerisinde öncülük misyonlarını devam ettireceklerdir. Bu oluşan terbiye Gaziantep'in geleceği açısından bizi hem umutlu hem mutlu kılıyor. Sayın Konukoğlu göreve geldiğinden beri hiçbir anlamda dışarıda ve içeride ayrı olmadık. Hep birlikte olduk. Bundan sonra da bu böyle devam edecek. Bizden sonraki gelecek arkadaşlar da bu ortak akıl terbiyesi çerçevesinde Gaziantep'i çok daha ileriye götüreceklerdir."

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konukoğlu, GSO ve GTO'nun Gaziantep'in "ayrılmaz iki parçası" olduğunu ifade ederek, "Birlikte neler yapıldıysa el birliği güç birliğiyle yapıldı" dedi.

Ortak aklın öncülüğünü her zaman GSO ve GTO'nun yaptığını kaydeden Konukoğlu, bu konuda katkısı olan herkese teşekkür etti.

Bu iki kurumun önümüzdeki dönemde de ortak akılla hareket edeceğinden kuşkusu olmadığını anlatan Konukoğlu, şunları söyledi:

"Bir iş temelde nasıl başlarsa öyle de devam ediyor. GSO ve GTO'nun birlikteliği, ortak aklın birlikteliği sayın Aslan'ın göreve gelmesiyle başlamıştır. Kendisine almış olduğu yükle, iki kurum arasındaki bütün problemleri çözerek bu noktaya getirmiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz. O günden bugüne hiçbir şekilde en ufacık bir konu olmadı aramızda. Her zaman Gaziantep'in öncelikleri ele alındı. Bundan sonra da öyle olacaktır. Bizler bu koltuklarda gelip geçiciyiz, önemli olan temelin sağlam atılmasıydı, çok şükür bu temel de sağlam atıldı."

Gaziantep'e gelen kişi ve kuruluşlara hizmet etmek için bundan sonra da ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Konukoğlu, "Hizmeti yükseltebilmek için ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz yapıyı gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Gaziantep'in her konuda çıtasını yukarı çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu'na, GTO Meclis Başkanı Zeki Yağcı da GSO Meclis Başkan Vekili Atilla Güner'e ziyaretin anısına hediye verdi.

Muhabir: Orhan Çiçek

Yayıncı: Mehmet Güldaş - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Adil Konukoğlu Mehmet Aslan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title