Haberler

Gto'da Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Gaziantep Ticaret Odası'nın (GTO) Şubat ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Vergi Haftası münasebetiyle GTO'nun Şubat ayı Meclis Toplantısına katılan Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin ve beraberindeki heyet meclis üyelerinin vergi ile ilgili sorularını cevapladı.

Toplantı Meclis Başkanı Settar Konukoğlu başkanlığında meclis ve disiplin kurulu üyelerinin katılımı ile yapıldı. Meclis toplantısının açılışında konuşan Konukoğlu, Afrin operasyonunu ve gelişmeleri şöyle değerlendirdi, "Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 20 Ocak'ta başlatılan "Zeytin Dalı" operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla meşru müdafaa kapsamında devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz. Siyasi partilerin, toplumun ve iş dünyasının ülke menfaati için ortak ve kararlı duruşu, devletin ve askerin yanında durması önemli. Zeytin Dalı operasyonu sırasında şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz" dedi. Meclis toplantısında, küresel, bölgesel ve ekonomik gelişmeleri değerlendirerek Odanın çalışma ve projeleri ile ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, ülkemizin ve Gaziantep'in her alanda önemli başarılara imza atarak "örnek ve model" olmaya devam ettiğini söyledi.

KOBİ Destek ve Danişma Merkezi Kuruldu

Meclis toplantısında üyelere ve iş dünyasına hizmet vermek üzere oda bünyesinde "KOBİ Destek ve Danışma Merkezi" kurulduğunu açıklayan Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, merkezin üyeleri ve iş dünyasını destekler ve teşvikler hakkında bilgilendireceğini söyledi. Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB, TÜBİTAK, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Kredi Garanti Fonu (KGF), Kalkınma Ajansları, Avrupa Birliği başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluş tarafından KOBİ'lere destek ve teşvikler verildiğine dikkat çeken GTO Yönetim Kurulu Başkanı Hıdıroğlu, "Küresel dünyada her alanda kıyasıya rekabetlerin yaşandığı süreçte, ülkemizin en önemli gereksinimi istikrarlı ve sürdürülebilir büyümedir. Küreselleşme, yeni dünya düzeni, rekabetçilik anlayışının değişmesi ve dünyada yaşanan dönüşüm, özellikle gelişmekte olan ülkeleri zorlamaktadır. Ülkemizde güncel gelişmeler, ülkemizin potansiyeli ve ihtiyaçları dikkate alınarak sürekli ve dengeli kalkınmanın gerçekleştirilmesine yönelik birçok çalışma yürütülmektedir. Bununla birlikte gerçek ve tüzel kişilere söz konusu amaçlar çerçevesinde uygun projelerini hayata geçirmelerinde ülkemizin çeşitli kurum/kuruluşlarınca destekler sağlanmaktadır. Bunun yanında son dönemde istihdamı, ticareti, sanayiyi, tarımı destekleme yönünde yeni adımlar atılıyor. Bunlardan kamuoyunun ve tüm iş dünyasının haberdar olması ve faydalanmasını istiyoruz. Üyelerimizi ve iş dünyasını destek ve teşvikler konusunda doğru yönlendirebilmek için 'KOBİ Destek ve Danışma Merkezi' oluşturduk" dedi. 29. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Gaziantep Ticaret Odası'nı ziyaret eden ve Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ile görüşen Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin ve beraberindeki heyet, akabinde Şubat ayı olağan meclis toplantısına katılarak meclis üyelerinin vergi ile ilgili sorularını cevaplandırdı. Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin, Vergi Haftası kutlamaları münasebetiyle Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ve Meclis Başkanı Settar Konukoğlu'na birer buket takdim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Gaziantep Ticaret Odası Afrin Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar?
title