Haberler

    Gta 5'in Beta'sı Olacak mı? Rockstar Yanıtladı

    Bu konuda bir çalışma yok. Mail kutunuza gelen mesajlar kötü niyetli olabilir ve sizi zor durumda bırakabilir.

    Mahmut Saral - -

    Yılın en çok beklenen oyunlarından olan Grand Theft Auto V (GTA 5), yenilenmiş oyun mekanikleri ve grafikleriyle PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacak. Geçtiğimiz yıl PS3 ve X360 için çıkan, kısa sürede de milyonlar satarak büyük başarı yakalayan oyun, şimdi de PC ile yeni nesil konsol oyuncularını heyecanlandırıyor. Peki, oyunun bir beta süreci olacak mı? Görünüşe göre Rockstar, bu konu hakkında bir açıklama yapma ihtiyacı hissetmiş.



    Rockstar, resmi sitesinde açtığı "Nobeta" isimli sayfada(http://www.rockstargames.com/nobeta/), GTA 5 için bir beta sürecinin olmayacağını, eğer mail hesabınıza bu konuyla ilgili bir mesaj gelirse bunun kimlik dolandırıcılığı ve benzeri tehlikeli girişimler olabileceğini bildirdi ve ekledi: "GTA 5 hakkında tüm resmi bilgiler için http://www.rockstargames.com/newswire adresini takip edebilirsiniz."


    Dolayısıyla hayır. GTA 5 için bir beta süreci planlanmıyor.


    GTA 5, PC, PlayStation 4 ve Xbox One duyuru videosu


    GTA 5, PS4 ve XONE platformları için 18 Kasım 2014 tarihi itibarıyla satışta olacak. Oyunun PC versiyonu ise, 27 Ocak 2015'te oyunculara sunulacak.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Xbox One Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title