Haberler

Gsyiad Ödül Töreni

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 Gsyiad) Gelenekselleşmiş Fotoğraf Yarışmalarının Sekizincisini Düzenledi.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 GSYİAD) gelenekselleşmiş fotoğraf yarışmalarının sekizincisini düzenledi. "Sarı Kırmızı Kareler" başlığı altında düzenlenen yarışmanın ödül töreni Levent'teki Dernek Merkezi'nde bugün yapıldı. Yarışmada derece alan eserlerin kullanılacağı 2011 takvimi de basılırken yarışmaya gösterilen ilginin giderek artması memnunluk yarattı. 29 foto muhabirinin 80 fotoğrafla katıldığı yarışmanın seçici kurulunda Başkan İsmail Sarıkaya, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Taner Aşkın, DHA Spor Müdürü Faik Gürses, DHA Spor Muhabiri Kadir Çetinçalı, Ender Merter, Hasan Tankaya, Mehmet Şenol, Mustafa Karagöl, Ahmet Çakır, Arif Kızılyalın, Bülent Can, Gökmen Özdenak ve Ruşen Güven yer aldı.

Toplam 12 fotoğraf seçilirken, 1. gelen fotoğraf 1.sayfada kullanıldı ve 2.000-TL ödül aldı, 2. gelen fotoğraf 2. sayfada kullanıldı ve 1.500-TL, 3. gelen fotoğraf 3. sayfada kullanıldı ve 1.000-TL ödül kazandı. Diğer fotoğraflar ise diğer sayfalarda kullanıldı ve bunlara 750-TL ödül verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title