Haberler

Gso Yönetim Kurulu Başkanı Ünverdi Yeni Hükümeti Kutladı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin hayırlı olmasını dileyerek, kurulan yeni hükümeti kutladı. Ünverdi, "Yeni bir anlayış çerçevesinde, bürokrasinin azaldığı, istikrar ve güvenin arttığı bir ortamda ülkemizin kalkınması hız kazanacaktır" dedi.

Adnan Ünverdi, açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanımızı, kabinede görev alan bakanlarımızı, TBMM çatısı altında görev yapacak milletvekillerimizi tebrik ediyor, yeni yönetim sisteminin ve yeni hükümetin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Açıklanan kabinede Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit Gül'ün aynı göreve devam ediyor olmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Ünverdi, Gaziantep'in yeni dönemde de bakanlık nezdinde temsil edilecek olmasının çok önemli olduğunu belirterek, Abdulhamit Gül'e çalışmalarında başarılar diledi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ülkemizin gelişmesine ve dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer almasına önemli katkılar sunacağını belirten Ünverdi, şunları dile getirdi:

"Yönetim sistemindeki değişiklikle birlikte ülkemiz yeni bir döneme girmiştir. Bakanlık sayısının azalması ile bürokratik mesafeler kısalarak hızlı kalkınmanın önü açılacaktır. Tesis edilecek yeni bir istikrar ve güven süreci ile üretim, istihdam ve ihracatımız ivmelenerek artacaktır.Kamu ve özel sektörün işbirliği içerisinde ülkemizin, iş ve yatırım ortamının iyileşerek büyüyeceğine yürekten inanıyoruz.Sanayici ve işadamları olarak bundan sonra da büyümeyi artıracak yapısal reform ve teşviklerin artarak devam etmesini bekliyor, ülkemizin yeni bir sıçrama hamlesi yakalayacağından şüphe duymuyoruz." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Gaziantep Sanayi Odası Hükümet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title