Haberler

GS Teknik Sorumlusu Güler'den Açıklama

Galatasaray Teknik Sorumlusu Cevat Güler, Kulübün Mevcut Durumu İçinde Yönetim Kurulunun Kendilerine Verdiği Görevi Yerine Getirmeye Çalıştıklarını Söyledi.

Galatasaray Teknik Sorumlusu Cevat Güler, kulübün mevcut durumu içinde yönetim kurulunun kendilerine verdiği görevi yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Güler, gençlerbirliği galibiyeti sonrasında, zor bir maç olduğunu, ağır saha koşullarına karşın 1 golle maçı kazandıklarını belirterek, ''İyi oynadığımızı söyleyemem. Sahada her iki takım da iyi mücadele ettik'' dedi.

''Maç kadrosunu nasıl oluşturduğuna dair bir soruya Güler, ''Kadro zaten belliydi. Adnan Sezgin'in müdahale etmesi söz konusu değil. Sadece bize daha iyi çalışmamız için şartları oluşturdu'' yanıtını verdi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Galatasaray karşısında olumsuz hava ve saha koşullarında oynanması gerektiği gibi oynadıklarını söyledi.Bakkal, Galatarasaray'a 1-0 yenildikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada, oyuncularının gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu belirtirken, klasik bir son dakika golüyle yenildiklerini ifade etti ve ''Üzgunuz ama bu mücadeleyi son maça kadar sürdüreceğiz. Bu maçı burada bırakıp önümüzdeki maçlara bakacağız'' dedi.

Bakkal, maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nun yönetimine dair bir soruya ise, ''Herkes can derdinde. Mücadelesini veriyor. Maçlar her iki takım için de eşit yönetilmeli. Kritik haftalar geçiriyoruz. İstediğimiz ideal maç yönetilmesi'' diye yanıt verdi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise sahada çok iyi mücadele ettiklerini, ancak hakemi geçemediklerini söyledi. Cavcav, Külüpler Birliği Başkanlığı döneminde hakemleri hep koruduğunu belirterek, ''Ancak bugünkü karşılaşma sonrasında Kuddusi Müftüoğlu, yüzde bir milyon olan penaltımızı vermeyerek cumhuriyet ile yaşıt olan Gençlerbirliği'nin temeline dinamiti koymuştur. MHK Başkanı ve federasyon başkanını buradan uyarıyorum. Bu hakemlerin kökünü kazımadıkça Türk futbolu ilerleyemez'' diye konuştu.

Cavcav, Müftüoğlu'nun, bugün gösterdiği yönetim sonrasında hakemlik görevini sürdürmesinin doğru olmadığını ileri sürerek, ''Ben Kuddusi Müftüoğlu'nun yerinde olsam MHK Başkanı'na gider düdüğümü teslim ederim ve bir daha hakemlik görevini icra etmem'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title