Haberler

Gs, Cruz İçin 3 Büyük Kulüple Yarışıyor

Galatasaray'ın, Bayern Münih'in Brezilyalı Golcüsü Roque Santa Cruz'un Transferi İçin İngiltere Premier Ligi Takımlarından West Ham United ve Manchester City'nin Yanı Sıra İspanya Takımı Sevilla ile de Yarıştığı Bildirildi.

Galatasaray'ın, Bayern Münih'in Brezilyalı golcüsü Roque Santa Cruz'un transferi için İngiltere Premier Ligi takımlarından West Ham United ve Manchester City'nin yanı sıra İspanya takımı Sevilla ile de yarıştığı bildirildi.

Transfer sezonunda kadrosuna iyi bir golcü almak isteyen Galatasaray'ın Bayern Münihli oyuncuyla ilgilendiği ve Almanya'da temaslarda bulunduğu kaydedilirken, sarı kırmızılıların bu transfer için zorlu ekiplerle yarış içinde olduğu belirtiliyor.

İngiltere'den yayın yapan internet siteleri, Brezilyalı futbolcu için Sevilla ve Galatasaray'ın teklifte bulunduğunu yazarlarken, West Ham ve Manchester City'nin bu transferde sarı-kırmızılı takımı geride bırakmak için yaklaşık 11 milyon doları gözden çıkarması gerektiğini ifade ettiler.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title