Haberler

GS Başkanı Mustafa Cengiz: Göztepe Maçını Stadımızda İzleyebiliriz

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "İl Güvenlik Kurulu izin verirse Göztepe maçını Türk Telekom Stadyumunda izleyebiliriz." dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulübün gündemine dair önemli açıklamalar yaptı. Cengiz, "İl Güvenlik Kurulu izin verirse Göztepe maçını TT Stadında izleyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı Spor Masası'na konuk olan Cengiz, şunları söyledi:

"KURUL İZİN VERİRSE GÖZTEPE MAÇINI STATTA İZLEYECEĞİZ"

"Göztepe gibi değerli bir takımın 10 bin kişilik stada mahkum olarak oynaması üzücü. Daha çok taraftarımızın maça girmesi için Göztepe'den teklif beklerdik. Türkiye'de ilk kez yapmayı planlıyoruz. Cumartesi günü stadımızda taraftarımız için dev bir şölen hazırlıyoruz. İl Güvenlik Kurulu izin verirse Göztepe maçını Türk Telekom Stadyumunda izleyebiliriz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

ALAÇATI KEBAPÇISI SELO:

ostersunds fatihi cincon ne yapıp eder son maçı alır şaibe bizim işimiz. Son maçta şampiyonluk kaybetmek dürüst takımlara mahsus bir olaydır. Bekle bizi ezeli rakibimiz ostersunds!

1
9
yanıtYanıtla
Atiba:

ne oldu korkuyormusunuz mağlup olacaksınız diye öyle birşey yok deplasmansa orada oynayacaksın sizin karakteriniz bu haziranda uefadan ceza geliyor bakalım ne yapacaksınız hahahahahahahaha

0
10
yanıtYanıtla
Ferhat:

Gs haftasonu kazanıp tüm rakiplere kuzunun döşünden kebap yapacak :D

7
0
yanıtYanıtla
ultrAslan:

Ulan nasıl bi ülke olduk amk adamlar daha doğru düzgün okumayı bilmiyorlar bide yorum yapmaya çalışıyorlar, keske beyni olmayanin ağzı olmasa.

6
0
yanıtYanıtla
ÇEKEMEYENLERE:

KEBAPÇILAR ÇOĞALMIŞ DEMEK Kİ MAÇ GS NİN. GS KUPAYI KALDIRIR KEBAPÇILAR SELO DİYE AĞLAR ARTIK :))

5
0
yanıtYanıtla
Filinta:

Nerede izlerseniz izleyin maçi kaybedeceksiniz

0
4
yanıtYanıtla
rüyanızda görürsünüz:

gsli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title