Haberler

    Gruptan Çıkarak Ülkemize Puanlar Kazandırmak İstiyoruz"

    UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. ve son haftasında yarın Portekiz'in Braga takımını konuk edecek Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, rakipleri karşısında kazanarak grupta oynanacak diğer maçın sonucunu beklemek istediklerini söyledi.

    3. İstanbul BaşakşehirStadı'nda düzenlenen basın toplantısına Abdullah Avcı, turuncu-lacivertli takımın orta saha oyuncularından İrfan Canile katıldı.

    Avcı, bu sene yoğun bir maç programlarının olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

    "Bu sene 25. resmi müsabakaya çıkıyoruz. Avrupa kupalarında da 10 müsabaka oynadık. Bu bize önemli deneyimler kazandırıyor. Her kulvarda olduğu gibi Avrupa Ligi'ni de sonuna kadar götürmek istiyoruz. Yarın gruptan lider çıkmayı garantilemiş Braga ile karşılaşacağız. Bu müsabakayı kazanıp diğer maçın sonucunu bekleyeceğiz. Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Gruptan çıkarak ülkemize puanlar kazandırmak istiyoruz. Her şeyimizle tamamen kazanmaya odaklı olacağız ama aklımız, sabrımızla özellikle son zamanlardaki baskılı oyunumuzu oynamaya devam etmek istiyoruz."

    Abdullah Avcı, yarınki maç için kadro tercihi konusunda ise "Bazen rakibe, bazen sakatlığa, bazen de performansa göre kadro kuruyoruz. Bazı oyuncuların sakatlanma riskleri oluyor. Başakşehir Futbol Kulübü olarak her maça en ideal kadro ile çıktık. 23 futbolcumuz da değerli oyuncular. Zaman zaman bilgilendirme konusunda eksiklikler olmuş olabilir. Her şey sonuca endeksli, bugün 3 kulvarda iddiasını sonuna kadar götürmeye çalışan bir takım var. Oyuncularımın hepsi değerli. İrfan'ı, Emre ağabeyinin oynadığı mevkide hazırladık. İrfan bunun için çok önemli adımlar attı. Bugün itibarıyla bunun karşılığını alıyor. Bu zaman işidir, onu gayretinden dolayı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

    Sakatlığı bulunan futbolcularla ilgili bilgi de veren Avcı, "Elia ameliyat edildi, yarın bizimle olamayacak. Kaleci Volkan omzundaki ciddi bir ödemden dolayı iğne oldu. Yarın oynayamayacak, Mert kalede olacak.ile ilgili son dakikayı bekleyeceğiz." diye konuştu.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Abdullah Avcı İstanbul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title