Haberler

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 8 Ayrı Grupta Maçlar Tamamlandı

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi grup aşaması bu akşam oynanan 8 mücadele ile son buldu.

Temsilcimiz Galatasaray'ın son maçında Juventus'u yenerek ikinci tura yükseldiği Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları tamamlandı.

E Grubu

Son maçlara lider olarak giren Chelsea, gruptaki herhangi bir iddiası bulunmayan S.Bükreş'i tek golle geçerek lider olarak bir üst tura yükselirken, grubun diğer karşılaşmasında ise gülen taraf Schalke oldu. Basel'de Ivanov ilk yarıdan kırmızı kart ile oyun dışında kalırken, Alman ekibi ikinci yarı Draxler ve Matip ile bulduğu gollerle 3 puanı aldı ve E Grubu'nun ikinci tamamlayan ekip oldu. Chelsea ile oynadığı iki maçı da kazanan Murat Yakın'ın çalıştırdığı Basel ile UEFA Avrupa Ligi'nde kaldı.

Chelsea-S.Bükreş karşılaşmasının detayları için tıklayın...

Schalke-Basel karşılaşmasının detayları için tıklayın...

F Grubu

F Grubu'nda son maçlar nefesleri kesti. 3 ekip de son maçlara iddiasını taşırken, gülenler Arsenal ve B. Dortmund oldu. Napoli, kendi sahasında İngiliz devi Arsenal'i 2-0 yenmesine rağmen, B. Dortmund son anlarda Grosskreutz ile golü bulunca, İtalyan ekibinin Şampiyonlar Ligi macerası sona erdi. F Grubu'nu üç takımda 12 puan ile bitirirken, Marsilya ise 0 çekti. Sırlama ise şöyle oldu. B.Dortmund, Arsenal ve Napoli…

Marsilya-B.Dortmund karşılaşmasının detayları için tıklayın...

Napoli-Arsenal karşılaşmasının detayları için tıklayın...

G Grubu

Atletico Madrid'in 5'te 5 yaparak son maçlar öncesi liderliği garantilediği G Grubu'nda, işler değişmedi. İspanyol ekibi, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaratan Porto'yu Garcia ve Costa'nın ilk yarıdan bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti ve rakibinin bir üst tura çıkmasına izin vermedi. Grubun diğer maçında ise gecenin sürprizi yaşandı. Zenit, herhangi bir iddiası bulunmayan A.Wien'e deplasmanda 4-1 mağlup oldu ancak bir üst tura adına yazdırmayı başardı.

A.Madrid-Porto karşılaşmasının detayları için tıklayın...

A.Wien-Zenit karşılaşmasının detayları için tıklayın...

H Grubu

Son maçlar öncesi bir üst tura çıkmayı garantileyen Barcelona, son maçında Celtic'e gol yağdırdı ve sahadan 6-1 galip ayrıldı. Brezilyalı süper yıldızı Neymar'ın hat-trick yaptığı karşılaşmada, Katalanların diğer gollerini Pique, Pedro ve Tello kaydetti. Konuk ekibin tek golü ise Samara attı. Grubun diğer karşılaşmasında ise Milan, yaklaşık 70 dakika 10 kişi oynadığı karşılaşmada Ajax ile 0-0 berabere kalarak bir üst tura yükselen ekip oldu.

Milan-Ajax karşılaşmasının detayları için tıklayın...

Barcelona-Celtic karşılaşmasının detayları için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Dortmund Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title