Haberler

Grupfoni Facebook Sayfası 300.000 Takipçiye Ulaştı!

Lider grup satın alma sitesi grupfoni, faaliyet gösterdiği illere her geçen gün bir yenisini eklerken, 85 ile özel Facebook sayfalarının ve grupfoni sayfasının takipçileri de hızla artışını sürdürüyor

En fazla takipçi sayısıyla ilk sıralara 3 büyük şehir yerleşirken Antalya, Eskişehir, Bursa, Adana gibi şehirlerde de on binleri aşan grupfoni takipçi kitlesi bulunuyor.

Grup satın alma pazarında son 7 ayın ciro lideri grupfoni'nin Facebook sayfası 300.000 takipçiye ulaştı. grupfoni'nin sahip olduğu 86 Facebook sayfasının her birinde o şehre özel belirli takipçi kitlesinin bulunması dikkat çekerken, en çok takipçiye sahip ilk 5 sayfanın ise İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Eskişehir olduğu görülüyor.

Yeme-içme mekânları, sağlık ve güzellik hizmetleri, kültür - sanat etkinlikleri ve eğitim gibi farklı kategorilerde %90'a varan indirimli fırsatlara yer veren grupfoni, üyelerinin yaşadıkları şehrin doyasıya tadını çıkarmalarını sağlıyor. 16 ilde aktif fırsatlar sunan www.grupfoni.com sitesinin 1 milyon 700 bine yakın üyesi bulunuyor.

Sadece büyük şehirlere odaklanmak yerine, Anadolu'ya da yayılmayı hedefleyen grupfoni, sosyal medyaya önem vererek bu konuda deneyimli bir ekibi bünyesinde barındırıyor. Grupfoni Facebook sayfasında, takipçilerinin yaşadıkları şehirdeki özel anlık fırsatları takip etmeleri için faydalanabilecekleri interaktif bir Türkiye haritası bulunuyor.

Devamlı güncellenen günlük duyurulardan haberdar olmak için kullanılabileceği gibi grupfoni fan sayfaları, çeşitli anketlere katılma, hediye kazanma, siteye ve grupfoni e-bültenlerine üye olup günlük fırsatları takip etme olanağı da sunuyor.

Grupfoni Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Burak Hatipoğlu konuyla ilgili olarak "Müşterilerimizin yaptıkları değerlendirmelerden yola çıkarak kendimizi geliştirmek için adımlar atıyoruz. Onların sorularını en hızlı şekilde yanıtlarken, yaşadıkları problemlere de aynı hızda çözüm üretmeye özen gösteriyoruz.

Facebook sekmelerimizden biri olan iletişim formumuz aracılığıyla, gerekli durumlarda bize hemen ulaşmalarına olanak sağlıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title