Haberler

Gripten Ölen Avukat Toprağa Verildi

Mersin'in Anamur İlçesi'nde avukat, 31 yaşındaki Hüsnü Uysal, şiddetli grip şikayeti ile kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Mersin'in Anamur İlçesi'nde avukat, 31 yaşındaki Hüsnü Uysal, şiddetli grip şikayeti ile kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

İki  önce gribi atlatan Uysal, cuma günü yeniden Anamur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastalığın ilerlediğinin belirlenmesi üzerine yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Kontrol altında tutulan Uysal, yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah yaşamını yitirdi.  Hüsnü Uysal'ın gribe bağlı bir enfeksiyon tedavisi gördüğü, ancak kurtarılamadığı belirtildi. Hayatını kaybeden genç avukat için Anamur Adliye Sarayı önünde tören düzenlendi. Törene Cumhuriyet Başsavcı vekili Murat Özmek, Belediye Başkanı Mehmet Türe, Mersin Baro Başkan Yardımcısı Sami Dündar, Anamur Baro Temsilcisi Mehmet Doğan, avukat arkadaşları ve çok sayıda kişi katıldı.

İskele Mahallesi'ndeki evinden alınarak adliyeye getirilen genç avukatın cenazesi, doktorların 'Bulaşma riski olabilir' endişesi  ile araçtan çıkarılmadı. Uysal'ın emekli öğretmen babası Kadir ve avukat kız kardeşi Seda Uysal da güçlükle ayakta durabildi. Avukat Hüsnü Uysal'ın cübbesini alan kardeşi Seda Uysal sarılarak uzun süre kokladı. Yaklaşık 2 ay önce de grip şikayeti ile tedavi gördüğü belirtilen Uysal'ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan namaz ardından Güleç Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Anamur Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Allah rahmet eylesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title