Haberler

Grand Prıx Grand Parti

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'si Öncesi, Petrol Ofisi Resmi Formula 1 Partisi "Grand Prix, Grand Party" İstanbul'da Yapıldı.ortaköy'deki Popüler Eğlence Mekanı Reina'da Yapılan Ve 2 Bin 500 Davetlinin Yer Aldığı Geceye, Dünyaca Ünlü Konuklar Da Katıldı. Dünyaca Ünlü Film Yıldızı Carme...

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix`si öncesi, Petrol Ofisi resmi Formula 1 partisi ¨Grand Prix, Grand Party¨ İstanbul`da yapıldı.

Ortaköy`deki popüler eğlence mekanı Reina`da yapılan ve 2 bin 500 davetlinin yer aldığı geceye, dünyaca ünlü konuklar da katıldı. Dünyaca ünlü film yıldızı Carmen Electra, Victoria`s Secret`in mankenlerinden Estella Warren, Ferrari pilotu Michael Schumacher ve F1`deki diğer takımların bazı pilotları, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Mümtaz Tahincioğlu da gecede yer aldı. Geceye katılan davetliler adeta şıklıklarıyla birbirleriyle yarıştı.

Gecede 5 Grammy ödüllü hip hop kraliçesi Missy Elliott sahne aldı. Oryantal Tanyeli de 12 balerin ve 4 perküsyon sanatçısından oluşan profesyonel ekiple hazırladığı özel bir gösteri sundu. Gecenin başlangıcında gazetecilere kısa bir süre görüntü almalarına izin verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title