Haberler

Gp Lideri Uzan Sakarya'da

Genç Parti (Gp) Genel Başkanı Cem Uzan, Sakarya'nın Akyazı ve Hendek İlçelerinde Hemşehrilerinin Sevgi Gösterileriyle Karşılandı. Uzan, 'Sakaryalı Başbakan' Çıkarmaları İçin Hemşehrilerinden Oy İstedi.

Genç Parti (GP) Genel Başkanı Cem Uzan, Sakarya'nın Akyazı ve Hendek ilçelerinde hemşehrilerinin sevgi gösterileriyle karşılandı. Uzan, 'Sakaryalı Başbakan' çıkarmaları için hemşehrilerinden oy istedi.

Seçim çalışmaları için ilk olarak Akyazı ilçesine gelen Uzan, Sakaryalı milletvekili adayları ve partililer tarafından gişelerde karşılandı. Daha sonra konvoy eşliğinde ilçe merkezine giden Uzan'a vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Otobüsten inerek halkın arasına giren Uzan, izdihama neden oldu. Uzan'a dokunmak isteyen vatandaşlar birbirlerini ezdiler. Sevgi gösterileri arasında ilçeden ayrılan Uzan, Altındere ve Çamlıca beldelerinden geçerek Hendek ilçesine geldi. Hendek'te yaklaşık bin kişi

tarafından fındık dallarıyla karşılanan Cem Uzan, burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Seçim otobüsünün üzerine çıkan Uzan, "Mazot 1 YTL olacak. Fındık 8 YTL olacak. Emeklimize 14 maaş vereceğiz. İşsizliği çözeceğiz. Ben bu konunun uzmanıyım. Çalışmayana, iş bulana kadar 350 YTL vereceğiz" dedi.

Vatandaşlara "Sakaryalı Başbakan istiyor musunuz?" diye soran Uzan, "Evet" cevabını alınca, Genç Parti için oy istedi. Uzan, "Başbakan Uzan" tezahüratları eşliğinde ilçeden ayrıldı.

(İÇ-AK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title