Haberler

Gp Lideri Uzan: "Bunlar Türkiye'yi Pazarlamakla, Halkı Azarlamakla Meşguller"

Gp Genel Başkanı Cem Uzan Denizli'de Şehir Turu Düzenledi. Uzan, AKP İktidarını "Türkiye'yi Pazarlamakla, Halkı Azarlamakla" Suçladı.

GP Genel Başkanı Cem Uzan, seçim gezilerine Ege Bölgesi'nde devam ediyor.

Uzan, Denizli'de düzenlediği seçim gezisinde halka mikrofon uzatarak, "AKP'ye hesap soracak mıyız" diye sordu. Meydan mitingleri yerine sokak mitingleri düzenleyen ve seçmenle sohbet edene Uzan, Denizli Çınar Meydanı'nda kısa bir süre halkla sohbet etti. Yaklaşık bin 500 kişilik kalabalığın "Türkiye seninle gurur duyluyor" sloganlarına Uzan, "Ben de Türkiye'de Türklüğümle gurur duyuyorum, 23 Temmuz'da yeni bir Türkiye doğacak. Türkiye AKP'den kurtulacak" cevabını verdi. Daha sonra elindeki mikrofonu kalabalığa uzatan Uzan, "Hesap soracak mısınız?" şeklindeki soruya kalabalıktan "Seninle beraber soracağız" karşılığını aldı.

GEZİDEN NOTLAR:

Genç Parti'nin 1 günlük Denizli gezisinde "Mazot 1 YTL olacak" yazılı tankerlere traktörler eşlik etti. Bu arada GP'li seçmenlerin, pankartlara yazdıkları "Cesur Yürek, boşa çekmez hiç kürek", "Ne Türk Ne Kürt Ne Türban Aç Kaldık Cem Uzan", "Ezilen İktidar Olacak, Cem Uzan Başbakan Olacak", "Tarım Bizim Namusumuz" şeklindeki sloganlar dikkat çekti.

Uzan, "Mazot 1 YTL olacak" sloganından sonra, Denizlilere "Hiç merak etmeyin, Türk tarımını ve Türk çiftçisini ben korurum, kollarım ve yüceltirim. Gübrede KDV yüzde 18'den yüzde 1'e inecek, zirai ilaçta KDV yüzde 18'den yüzde 1'e inecek, tohumluk 3 sene için bedava dağıtılacak" sözü verdi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title