Haberler

Gp Genel Başkan Yardımcısı Şirin: "Bizim Baraj Sorunumuz Yok"

Genç Parti (Gp) Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin, Seçimlerde Baraj Sorunları Olmadığını Söyleyerek, "Şu Anda Üçüncü Parti Olarak Çıkıyoruz" Dedi.

Genç Parti (GP) Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin, seçimlerde baraj sorunları olmadığını söyleyerek, "Şu anda üçüncü parti olarak çıkıyoruz" dedi.

GP Antalya 1. sıra milletvekili adayı Ayla Çekiç'in Club Arma'da basın mensuplarına verdiği yemeğe, GP Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin, Antalya 2. sıra milletvekili adayı Nurettin Sivlim, Antalya 12. sıra milletvekili adayı Pembegül Kocabaş da katıldı. GP Genel Başkan Yardımcısı Şirin, basın mensuplarına seçim süreci ve sonrasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Genç Parti'nin baraj sorunu olmadığını ve seçimlerden üçüncü parti olarak çıkacağını, hatta kıl payı ikinci parti de olabileceklerini

iddia eden Şirin, "Eğer iktidara gelirsek Alanya'yı il yapacağız" dedi.

Şirin, "Bizim baraj sorunumuz yok, şu anda üçüncü parti olarak çıkıyoruz. Yapılan bazı anketlere göre kıl payı ikinci parti olma şansımız çok yüksek. CHP ve MHP ile koalisyon yapabiliriz, ancak asla AK Parti ile böyle bir işbirliğine girmeyiz" diye konuştu.

Ayla Çekiç de, daha güzel bir Antalya için çalışacağını belirterek, "Turizm ve tarım bu kentin bel kemiğidir. Turizmde Meslek Birlikleri Yasası şart ve bunun üzerine ciddi anlamda çalışmalar yapacağız. Turizmi 12 aya yayarak hem Türk ekonomisine hem de Antalya ekonomisine ciddi bir para girişi sağlayacağız. 6 ay çalışıp, 6 ay işsiz kalan çalışanlarımız var. Bunlara süreklilik sağlayarak, aile ekonomisi konusunda da adımlar atmış olacağız. Ankara'dan bakıldığında Antalya fakir bir kent. Altyapısı, çevre

düzenlemesi, imar planına kadar birçok değişiklik Antalya'nın yükselmesindeki sadece birkaç unsurdur. Yaşadığımız şehri bir dünya kenti haline getirmek ve bu konuda da üzerime düşen görevleri en iyi şekilde yapmak benim Antalya'ya olan borcumdur" şeklinde konuştu.

(AT-CC-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title