Haberler

Gp Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin Bursa'da

Genç Parti'nin (Gp) Bursa Milletvekili Adaylarının Tanıtıldığı Toplantıda Konuşma Yapan Gp Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin, Mazotu 1 YTL Yapma Vaadini Tekrarlayarak, İktidar Olduktan Sonra 22 Milyar Dolarlık Bir Yatırım Yapacakları Sözünü Verdi.

Genç Parti'nin (GP) Bursa milletvekili adaylarının tanıtıldığı toplantıda konuşma yapan GP Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin, mazotu 1 YTL yapma vaadini tekrarlayarak, iktidar olduktan sonra 22 milyar dolarlık bir yatırım yapacakları sözünü verdi.

Almira Otel'deki toplantıda, GP'nin 8 milletvekili adayı kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıya GP Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin, GP Bursa milletvekili adayları, GP İl Başkanı Ceyhin Ertürk, il yönetim kurulu ve ilçe teşkilatı katıldı. 22 Temmuz seçimlerinde barajı geçen 3. parti olacaklarını öne süren Şirin, barajı geçmeme gibi bir sorunlarının asla olmayacağını iddia etti. GP olarak 22 Temmuz seçimlerine çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Şirin, "Mazotu 1 YTL yapma iddiamız Türkiye'nin gündeminden hala

düşmedi. Parti olarak mazotu yüzde yüz 1 YTL yapacağımızın taahhüdünü veriyorum. ÖSS'yi kaldıracağız, emeklilere de bir yılda 14 maaş vereceğiz. Harçları kaldıracağız. İşsiz gençlerimize aylık 350 YTL maaş vereceğiz ve tohumu çiftçiye 3 sene bedava vereceğiz. Detaylara daha girmek istemiyorum. Bizim bazı iddialarımız var. Biz kendi liderlerimiz ile halkın huzuruna çıkıyoruz. Biz miting yapmak yerine halk gezileri düzenliyoruz ve halk ile kucaklaşıyoruz. Milletvekillerimizi belirlerken ise kendi

aramızda görüşmeler yaparak milletvekilleri adaylarını seçiyoruz. İthal adaylık üzerinde durmak istemiyorum. Bursalı milletvekili adaylarımız adına söz veriyorum, seçilmeden önce de seçildikten sonra da Bursa için çalışacaklar" dedi.

Bazı parti başkanlarının GP vaatlerinden yararlandığını ileri süren Şirin, "Fikir hırsızlığına karşı hakkımız helal olsun. Gerçekleştirilen bu faaliyetler sonuçta Türk milleti için yapılmaktadır. İleride Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile koalisyon yapma konusunda net bir şey söyleyemem, AK Parti ile birleşmemiz söz konusu olamaz. Biz 22 Temmuz'da belediye başkanı seçimi yapmıyoruz. Milletvekili dediğimiz kişi, anayasanın tanımına göre Türk milletini temsil eder. Türkiye'de 8 milyon engelli kardeşimiz

vardır. Yürüme engelli vatandaşlarımız hemzemin yerlerde oy kullanmalı. Engellilerin sandıkları ayrılmalıdır" diye konuştu.

(YS-MŞ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title