Haberler

Nişanlısı ile Buluşmak İçin Dışarı Çıkan Kızın 1 Saat Sonra Eşyaları Geldi

Güncelleme:

Antalya'da dün gece nişanlısı ile buluşmak için evden çıkan 17 yaşındaki Hülya Seyyar'ın eşyalarını 1 saat sonra polis eve getirdi. Talihsiz kızın zorla bindirildiği araçtan atıldığı ortaya çıktı.

Antalya'da dün gece kimliği belirsiz kişiler tarafından zorla bindirildiği otomobilden atılarak ölen 17 yaşındaki Hülya Seyyar'ın babası Halil Seyyar, olayın bir an önce aydınlatılmasını istedi.

Kepez İlçesi'nde oturan Hülya Seyyar, gittiği akrabasından evine dün saat 22.00 sıralarında döndüğü sırada Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali yakınında, bir otomobile zorla bindirildi. Seyyar'ın direnmesi üzerine direksiyon kontrolünü yitiren sürücü otomobiliyle orta refüje çarptı. Yeniden direksiyon kontrolünü sağlayan sürücü, araçla ara sokaklara daldı. Düdenbaşı Mahallesi 2 bin 373 Sokak'taki bazı kişi ya da kişiler, sürekli çığlık atan Hülya Seyyar'ı seyir halindeki otomobilden yola atarak kaçtı. Karanlık sokakta yardım sesleri duyanlar, polis, ardından sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Hülya Seyyar'ın öldüğünü belirledi. Hülya Seyyar'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polis, Hülya Seyyar'ın araca bindirildiği yerde düşen bir ayakkabı ile otomobilin orta refüje çıkarken lastiğinden düşen parçaları incelenmek üzere aldı.

"FAİLLERİ BİR AN ÖNCE BULUNSUN"

Antalya toptancı halinde çalışan Halil Seyyar, kızının başına gelenlere anlam veremediğini belirterek, "Akşam işten geldikten sonra kızım Hülya, nişanlısı Mehmet Karapınar geleceği için aşağı inmişti. Yaklaşık 1 saat sonra kapıyı polisler çaldı. Ellerinde eşyalar vardı. 'Bunlar kızınıza mı ait?' diye sordular. 'Evet' dedim. Olay nasıl oldu, kaçırıldı mı yoksa kaza mı oldu fikrimiz yok. Başına ne geldiyse bilmek istiyoruz. Failleri bir an önce bulunsun" diye konuştu.

Kızının cenazesinin Hatay'ın Yayladağ İlçesi'nde toprağa verileceğini aktaran Halil Seyyar, "2016 yılı içinde düğünü olacaktı" dedi. Polis, bir bankada stajyer öğrenci olarak çalışan Hülya Seyyar'ı öldüren kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kepez Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (59)

FİTNAT:

ak partiNİN SIKMA BAŞLI MOTORLARINDAN OLAYDI, KOLAYCA KURTULUR, HEYCAN VERİCİ UNUTULMAZ BİR GECE YAŞARDI.

12
25
yanıtYanıtla
emel:

bu kadar da yobaz fanatik gerici din adina yol alan orta cagada yasayan insanlar. Yok o saatte ciliklirmiymis diyerek kizi (Allah rahmet eylesin nur icinde yatsin)suclu cikarmaya calisan yobazlar takimi. Gidin arabistanda magarada yasayin. bu ulkeye bu kafa yapisini sokan akp ve onun yalaklari. Bir gun gelir her sey tersine döner.

23
13
yanıtYanıtla
horoz:

nişanlısı ile buluşmak da ne demek? gelin atabiner ya nasib der, daha onun hanımı değil, oda kocası değil, bu nasıl zihniyet? kızına sahip çıkmak demek, herşeyi ona serbest etmek demek değil, kızınızın aklından tutun elinden tutmanıza gerek kalmaz. Ben kızıma nişanlın gelecek hadi çıkda git desem baba sen delirdinmi, kafayımı yedin der. Çünkü bilirki sadece nişanlı yani bu kızı istemeye gelmişler şuanda kimse gelmesin demektir. kız öldü, n olacak şimdi kim suçlu?

14
21
yanıtYanıtla
HOROZA CVP:

PİS YOBAZ KAPAT ÇENENİ Bİ SİZİN GİBİ YOBAZLAR YÜZÜNDEN MEDENİYET GELMİYOR HERŞEYİ BEL ALTI DÜŞÜNEN CAHİLLER

yanıt7
yanıt3
ccc:

horoza cvp sen bel üstü düşününce ne oluyor millet sokakta yapar oldu o işi senin gibiler yüzünden senin çağdaşlik anlayişin ne iyi sen kizini gönder nişanlsyla gezsin tozsun her haltı yesin bizde o yok

yanıt0
yanıt3
XX:

gercekten yobazlarin önde gidenisin güzelim dinimiz islam sizin yüzünüzden ne hallere geldi islam alemininin yüz karasi!!!

yanıt1
yanıt2
anadolu''lu:

Çok sayıda olumsuz eleştiri almışsınız ama ben haklı olduğunuzu düşünüyorum. Hocalar da diyor nişanlılık gezme tozma nikah yapıp yakınlaşma değildir. Yarın diyelim ki evlilikten vazgeçildi ee sonra. . kız anne babası çirkin laflar duymak istemiyorsa nişanlılık dönemine çok dikkat edilmeli.

yanıt1
yanıt1
dürbünlü:

kabahatin kizda oldugu ortadadir, , nisanlanmak demek, , evlenmek ve aile olmak, , demek degildir. . nikah yapilip evlenmeden erkek ve kadin bir araya kesinlikle gelemezler, , bu bizim dinimizin gergidir farzdir, . . ancak günümüzde cooook cahil genclerimiz mevcuttur.

18
14
yanıtYanıtla
Sinan:

Ne tür bir geri zekalısın anlamadım ki

yanıt8
yanıt2
paraflu:

Ulan bu ne yaaa yazık oldu gitti bican

31
0
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title