Haberler

Gözü Yaşlı Anne Kayıp Kızını Arıyor

Çorlu'da 9 Ocak Günü Aniden Ortadan Kaybolan 17 Yaşındaki Kızından Haber Alamayan Acılı Anne, Gözyaşları İçinde Kızının Dönmesini Bekliyor.

Çorlu'da 9 Ocak günü aniden ortadan kaybolan 17 yaşındaki kızından haber alamayan acılı anne, gözyaşları içinde kızının dönmesini bekliyor.

Çorlu'da ikamet eden Şengüler K. (37), 9 Ocak günü aniden ortadan kaybolan ve o tarihten bu yana sadece bir kere babasını telefonla arayan 17 yaşındaki kızı Aygül K.'yi gözyaşları içerisinde arıyor. Kızının hayatından endişe ettiğini dile getiren acılı anne, "9 Ocak günü evden işe diye çıktı ancak bir daha dönmedi. Aynı gün işyerine gitmediğini de öğrendik. O günden bu yana sadece bir kere babasını telefonla aradı. Telefonun İzmir Otogarı'nda yer alan ankesörlü bir telefon olduğu belirlendi. Yaklaşık 3 aydan beri kızım ortada yok. Kendisinden bir haber alamadım. O günden bu güne ne yediğim belli, ne içtiğim. Onu çok zor şartlarda büyüttüm. Ölmüş olsa mezarını bileceğim ama kendisinden hiçbir haber yok kara kayıp" dedi.

Kızının İ.Ö. (18) isimli bir kişi ile arkadaşlık ettiğini ve bu kişi tarafından kaçırılmış olabileceğini öne süren anne Şengüler K., "Kızımın babasını aradığı telefonun İzmir Otogarı'nda olması, İ.Ö.'nün ağabeyinin İzmir'de askerlik yapması ve yine İ.Ö.'nün akrabalarının İzmir Otogarı'na yakın yerde ikamet etmeleri bu ihtimali kuvvetlendiriyor. Kızımın yakın arkadaşları da bu kişi ile arkadaşlık ettiğini ve onun yanında olabileceğini söylüyorlar. Bir an evvel kızıma kavuşmak istiyorum" diye konuştu.

Kızı Aygül'ün 3 aydan bu yana ortada olmadığını ve sadece bir kere kendisini aradığını belirten baba Aydın K. (43) ise, "Aradığı zamandan bu yana da 2.5 ay geçti. 3 aydır yok, 2.5 aydır da sesini bile duymadım. Bir an evvel bulunmasını istiyorum. Kızım henüz 17 yaşında. 18 yaşını doldurmadı" dedi.

(EŞ-ED-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title