Haberler

Gözü Yaşlı Aile Kaybolan Çocuklarını Arıyor

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 17 yaşındaki Seydi Taşdemir'den 2 gündür haber alamayan ailesi gözyaşları içerisinde çocuklarını arıyor.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 17 yaşındaki Seydi Taşdemir'den 2 gündür haber alamayan ailesi gözyaşları içerisinde çocuklarını arıyor.

Besni ilçesi Aşağı Sarhan Mahallesi'nde ikamet eden ve serbest meslek yaparak geçimini sağlayan İbrahim Taşdemir'in Seydi Taşdemir (17) isimli oğlu, dün sabah saatlerinde işe gidiyorum diyerek evden çıktı. Evden ayrılan ve bir daha da geri dönmeyen Seydi Taşdemir'den haber alamayan baba İbrahim ve anne Lilay Taşdemir durumu polise bildirdi.

Oğlunu her yerde arayan baba İbrahim Taşdemir, "Oğlum Seydi Taşdemir, dün sabah işe gidiyorum diyerek evden çıktı. Daha sonra ustası beni arayarak oğlumun iş yerine gitmediğini söyledi. Akşama kadar oğlumu aradım ve bulamayınca emniyete haber verdim. Emniyet müdürlüğü ekipleri ile birlikte sabaha kadar oğlumu aradık fakat bulamadık. Oğlumun bir an önce eve gelmesini istiyorum. Oğlumu görenlerin emniyete ve bize haber vermesini istiyorum" dedi.

Acılı anne Lilay Taşdemir ise "Oğlum Seydi, kimseyi aramıyorsan anneni ara. Seni çok seviyorum oğlum. Hasta olduğumu biliyorsun, ne olur evine dön. Ben dayanamam. Sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Her yere baktım, sabahlara kadar seni aradım. Kapı her çalındığında sen geldin sanarak kapıya koşuyorum. Sesimi duyanlardan rica ediyorum. Ne olur bir bilgi versinler. Dünden beri dayanamıyorum. Ne olur oğlum, kimse sana bir şey demiyor, evine dön. Çok kötü durumdayım ne olur annem gel" şeklinde konuştu.

Seydi Taşdemir'in 9 yaşındaki kardeşi de ağabeyine seslenerek, "Abi bir an önce evimize dönmeni istiyorum, yuvamıza dönmeni istiyorum, seni çok özledim, lütfen evimize geri dön" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title