Haberler

Göztepeli Taraftarlar, Beşiktaşlı Taraftarları Alkışlayan Demba Ba'yı Protesto Etti

Güncelleme:

Göztepeli taraftarlar, 5-1'lik yenilgi sonrasında kendisine tezahürat yapan Beşiktaşlı taraftarları alkışlayan Demba Ba'yı ıslıklarla protesto etti.

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, taraftarı önünde Göztepe'yi 5-1 mağlup ederken, siyah-beyazlı taraftarlar, eski golcüleri Demba Ba'yı maçtan önce ve karşılaşmanın ardından bağırlarına bastı.

Bitiş düdüğünün ardından Beşiktaşlı taraftarlar, Senegalli futbolcu için tezahüratta bulunurken, Demba Ba tribünleri selamlayarak karşılık verdi.

GÖZTEPELİ TARAFTARLAR ISLIKLADI

Ba'nın tribünlere yöneldiğini gören Göztepe taraftarları ise bu harekete ıslıklayarak tepki gösterdi.

Yıldız golcüyü karşılaşmanın ardından eski takım arkadaşları ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş alınan sonuç nedeniyle teselli etti.

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Alli:

İkiside. Yattı. Şike. Basladi

10
7
yanıtYanıtla
kardelen:

bjk tam bir turuva atısın

4
7
yanıtYanıtla
Şampiyon Karakartal:

Bu renkliler hep şike, tehdit, çirkeflikle maç kazandıkları için Türk futbolunun yüz akı Beşiktaşı da bu kirli işlerine çekmeye çalışıyorlar ancak Beşiktaş bu kirli işlere bulaşmaz o işler size ait. Görüyoruz nasıl maç aldığınızı

4
4
yanıtYanıtla
BJK1903:

Ulan futbolu bilmeyen 3-5 çapulcu toplanmışsınız buraya. . bilip bilmeden konuşuyorsunuz. . Dembaba şu formuyla BJK forması giyebilirmi. Futbol cahilimisiniz adama teklif olsa menajeriyle teklif yapılır. Kamuoyundan teklif mi yapılır. Nasıl bi salaksınız siz ? Hem öyle bişey olsa dahi böyle karaktersiz futbolcuyu takıma neden alsınlar. AÇIK VE NET CAHİLSİNİZ. . !!

3
4
yanıtYanıtla
hakikat:

dembaba neredeyse parçalıyordu adamın topu direkten döndü , kaleciye çift daldı , 3 kişiyi çalımladı hemde 3 defa 3 kşiyi çalımladı demba ba konusunda sıkıntı yok maçın başındaki pozisyonda pepe çok yakın fabri o köşeyi kapatmış kaleyi tutsa gol olması zor ya pepeye çarpar yada fabri kurtarırdı top soluna geldi.

3
3
yanıtYanıtla
ayancık57:

taraftar haklı adam beşiktaşlı

3
1
yanıtYanıtla
ali veli 49-50:

bence yannış bir hareket.profesyonel futbolcu o an oynadığı kulübe odaklanmalı.mazi geride kalmıştır.göztepede oynuyorsun takımın ağır yenilgi almış senin yaptığın hareket göztepe spor ve taraftarına ağır hakarettir.burdan yöneticilerede bir lafım var siz siz olun takımlarına özdeşleşmiş futbolcuları almayın....

3
0
yanıtYanıtla
GÖZ-GÖZ:

göztepe spor ne la GÖZTEPE sadece

yanıt0
yanıt0
SSK EMEKLİSİ:

DAHA MAÇIN BAŞINDA DAM TOPU DAĞLARA TAŞLARA . . . . NE VAR Kİ BUNDA SEZON BİTER BİTMEZ . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title