Haberler

    Göztepe Tarih Yazıyor

    Süper Lig'de üst üste 3. deplasman galibiyetini Antalyaspor'u 3-1 yenerek alan ve lider Galatasaray'ın ardından ikinci sıraya tırmanan Göztepe, tarihi bir sezon başlangıcı yaptı.

    2003-2007 yılları arasında 4 yılda Süper Lig'den amatöre kadar düştükten sonra küllerinden doğan Göz-Göz, 14 senenin ardından döndüğü lige muhteşem başlangıç yaptı. Yenilenen kadrosuyla ilk sezonunda 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgiyle Şampiyonlar Ligi hattına yerleşen İzmir temsilcisinde taraftarlar şimdiden Avrupa hayali kurmaya başladı.

    46 yıldır Avrupa kupalarında yok

    1964-1971 yılları arasında Avrupa'nın gediklisi olan, Fuar Şehirleri Kupası'nda yarı finale kadar çıkan Göztepe, son olarak 46 yıl önce, 1970-71 sezonunda Kupa Galipleri Kupası'na katıldı.

    Tamer Tuna takımına güveniyor

    Yıldızlar topluluğu Antalyaspor karşısında iç sahadaki Başakşehir yenilgisini de telafi eden Göz-Göz'de takımın performansına rağmen ayaklarının yere sağlam basacağını belirten Teknik Direktör Tamer Tuna, "Kazanmak tabii ki güzel ama sahip olduğumuz bu oyuncu kadrosu ile kazanmak daha da keyifli oluyor. Karakter, disiplin, özel yaşantı dahil olmak üzere maça kadar yaşadığımız haftada hep pozitif şeyler sergileyen bir oyuncu topluluğuna sahibiz. Bunların karşılığını maçlarda alıyor olmak bizim adımıza güzel. Antalya karşısında rakibimizin topa sahipken oyunu genişleten, pas bağlantılarını iyi kuran bir ekip olduğunu biliyorduk. Alanlarını daraltarak buna engel olmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Performansımızı aynı kazanma hırsını sergileyerek sürdürmek istiyoruz" dedi.

    Deplasmanda kral

    Göztepe, bu sezonki 5 galibiyetinin 3'ünü dış sahada aldı. İlk deplasman maçında 'a 1-0 yenilen Göz-Göz, ardından üst üste 'u 2-0, 'u 3-2, Antalyaspor'u da 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekip, ligde dış saha puan tablosunda da 9 puanla 10 puan alan lider Galatasaray'ı takip ediyor. Attığı 17 golle ligin en skorer takımlarından olan Göztepe, Kayseri deplasmanı hariç her maçta skor üretmeyi başardı.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Antalyaspor İzmir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title