Haberler

Göztepe taraftarı bildiri yayınladı

Güncelleme:

Süper Lig'de Fraport-Tav Antalyaspor'a 1-0 yenildikten sonra teknik direktör İlhan Palut'la yollarını ayıran Göztepe'de taraftarlar sosyal medya üzerinden bir bildiri yayınladı.

GözGöz TV sosyal medya platformunda yayınlanan yazıda yönetim ve transfer politikası eleştirildi. Yapılan açıklamada, "Süper Lig'de mücadele etmeye başladığımız 2017-2018 sezonundan itibaren takımımızda görev alan teknik direktörler arasındaki 5'inci dönem, İlhan Palut'un istifası üzerine son buldu. 47 mücadelede 1.26 MBP (Maç Başına Puan) ortalaması ile görev yapan Palut, Bayram Bektaş (1.41 MBP) ve 1'inci Tamer Tuna döneminin (1.40 MBP) ardından 3'üncü sıraya yerleşti. Göztepemizde bu 3,5 sezonda görev yapan teknik direktörler ve transfer komitesi toplamda 34 yabancı futbolcu transferi gerçekleştirdi. Bu transferlerden birçoğu yeterli performans gösteremeyip takımdan gönderildi" denildi.

ERK TOROS SORUSU

Taraftarlar sıkıntıların sadece teknik adamdan ibaret olmadığını savunarak şu görüşlere yer verdi:

"Yıllardır bir türlü kurulamayan veya kurulmak istenmeyen idari yapının, hem sportif hem yönetsel alanda oluşturulamayan sistemin, taraftarla araya çekilen setin bedelini daha önce ödediğimiz gibi ağır şekilde ödemek istemiyoruz. Sosyal medyada ve tüm WhatsApp gruplarında yayılan, kulübümüzde yeni Sportif Direktör ve hisse sahibi olduğu iddia edilen Erk Toros isminin geçmişte yaptığı işler ve bu isim hakkında yayılan haberler hepimizi endişelendirmektedir. Katıldığı bir televizyon programında hisse devrine dair her türlü durumda taraftarını kendi bilgilendireceğini söyleyen Sayın Mehmet Sepil tüm bu dedikodulara karşı neden susmaktadır? Göztepe'de hakim olan kaos ortamıyla ilgili nasıl adımlar atılacaktır? Göztepe'ye en ufak zararda bulunacak her türlü ismin ve durumun karşısında olacağımızı bildirerek, Başkan Mehmet Sepil'i taraftarı ve kamuoyunu bilgilendirmeye, Göztepe adına doğru yapılanma kararları almaya davet ediyoruz."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title